REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
25.7° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

CLĂDIRILE din CENTRUL VECHI al Constanței, „ÎNGROPATE” în DEZINTERES

CLĂDIRILE din CENTRUL VECHI al Constanței, „ÎNGROPATE” în DEZINTERES

Replica API 13 martie 2021 | 00:16 2452

Istoria Constanței este pe punctul de a dispărea în foarte scurt timp, nu o spunem noi, ci clădirile groazei din centrul istoric al municipiului. Centrul Vechi al Constanţei este o împletire de capodopere arhitectonice cu ruine gata să cadă la cea mai mică adiere de vânt. Inima oraşului de la malul mării întâmpină cetățenii cu acelaşi peisaj dezolant în fiecare an.

Clădirile din Centrul Vechi al Constanţei se degradează pe zi ce trece şi asta din cauza proprietarilor care le-au abandonat. Este şi cazul unei clădiri de pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 care reprezintă un real pericol pentru locuitorii zonei din cauza stării degradate în care se află.

Imobilul este într-o stare avansată de degradare

Clădirile din Centrul Vechi al Constanței au fost lăsate la voia întâmplării de-a lungul timpului. Proprietarii imobilelor situate în această zonă au uitat de responsabilitățile pe care le au și au plecat fără să privească înapoi, lăsând totul în paragină. Este şi cazul unei clădiri de pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, numărul 30, care reprezintă un pericol pentru locuitorii zonei.

Patrimoniul este ceea ce strămoșii noștri au păstrat, au creat și le-au lăsat ca moștenire descendenților lor, uneori pentru a ne aminti despre ei și viața lor, uneori din întâmplare.

Clădirea are chiriași

Conform reprezentanților primăriei, în imobilul de pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 figurează mai multe spații, dintre care o parte sunt locuibile. ,,La adresa respectivă figurează 3 spații libere, 3 sunt au chiriași, iar un alt spațiu este proprietate privată.”

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lle mai lua unul altu sa faca restaurante dar acum nu mai exista interes . Valul trei deja a fost comandat
0
1
Toti responsabilii din primarii, in frunte cu primarul, Disciplina in constructii, Prefectura, Consiliu judetean , care dau autorizatii, avize sau nu stopeaza imediat constructiile de pe faleze la mai putin de 50 de m de malul marii,de linia de creasta, sa fie cercetati la urgenta si direct la puscarie cu ei. Toti care cunosc astfel de cazuri sa anunte urgent DNA la tel 0372777847... Daca primaru a semnat sau se face ca nu vede, direct la puscarie Nu putem tolera abuzurile, dupa care sa zicem ca nu am stiut De la Navodari la Vama Veche se construieste ilegal pe faleze.
4
0
Casele sunt ale RAEDPP. Ce face machedonul Stere Hira? Se lauda ca renoveaza, ca repara, ca etc... Feliciu nu da niciun ban la regie. Stie ca Stere e hot.
10
0
Mai RAEDPP, mai hira dragra, cand gura ma-ti te apuci de treaba, esti bun doar de dat limbi la feliciu si chiti !!! Cel mai incompetent cioban, pardon director !!!
8
1
Oameni buni! Haideti sa fim realisti si sa privim problema in profunzime! Cate din cladirile acelea sunt detinute de cei in drept, adica de urmasii directi ai fostilor proprietari? Maximum 10%, restul au fost mana rite de @cli&ca de politicieni care a dist&rus Constanta. Nu au putut sa le vanda rapid si s-au degradat. Aceasta este realitatea!
9
1
Intr o vreme a scris Diana Maximciuc pe care am rugat o sa contacteze propietarul imobilului CASA CU LEI.acum vad ca subiectul a fost preluat de Andreea Vrejoiu. Andreea mergi si vezi cum arata Casa Cu Lei si pe urma fa un articol despre imobilul ala. Ai sange in instalatie?? Nu cred.asa ca lasati o mai moale cu Centru vechi.pana nu veti fi corecti sunteti doar niste pisici rujate care va infoiati si urlati la luna
9
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016