REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri emoționante despre copilăria ei

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri emoționante despre copilăria ei

Valentina CAMARA 26 aprilie 2023 | 00:00 400

Invitată în cadrul unui podcast, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria ei. Artista povestește că cea care i-a dat viață nu i-a spus niciodată clar și răspicat: Te iubesc și povestește cum s-a schimbat viața ei după ce tatăl său s-a stins din viață, pe când ea avea doar 15 ani, după o luptă crâncenă cu o boală gravă.

Claudia Patrascanu, dezvaluiri emotionante despre copilaria ei

Claudia Pătrășcanu este una dintre artistele de la noi care, de-a lungul anilor, s-a făcut remarcată în lumea muzicală. E adevărat însă, în ultima perioadă, aceasta a intrat în atenția publicului și prin prisma divorțului de Gabi Bădălău, bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și alături de care are doi copii.

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri emoționante despre copilăria ei

De curând, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria ei. Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a mărturisit că mama ei nu i-a spus niciodată că o iubește și că, deși simțea acest lucru, poate că și-ar fi dorit să îl și audă verbalizat. Artista spune că ea obișnuiește să își declare dragostea față de micuții ei în mod frecvent și e de părere că de multe ori oamenii au nevoie să audă vorbe calde, frumoase.

„Mama nu mi-a spus mie niciodată 'Te iubesc'. Niciodată. Nici în ziua de astăzi. Eu le spun copiilor mei frecvent lucrul acesta. Și ea mi-a spus, zice: 'Nu le mai spune așa, non-stop'. Mi-a arătat, într-adevăr, a fost mai introvertită, mai închisă în ea.(...) Nu știu dacă îmi lipsește pentru că știu că mă iubește, este normal, dar eu am vrut și vreau să le spun copiilor mei zi de zi "Te iubesc". Vreau să le și arăt, să le și spun. Pentru că de multe ori noi, oamenii, vrem să și auzim acest "Te iubesc", această prețuire, cât de mult însemni pentru mine. Și eu am fost închisă, am avut și eu momentele mele și poate n-am spus, dar de multe ori oamenii au nevoie și de vorbe calde, frumoase”, a spus artista în cadrul unui podcast.

Ce s-a întâmplat după moartea tatălui

Tatăl Claudiei Pătrășcanu s-a stins din viață când vedeta avea doar 15 ani, după o luptă crâncenă cu o boală gravă. Vedeta a fost crescută de mamă care, spune ea, nu a dorit să își mai refacă viața după pierderea dureroasă pe care a suferit-o. Fosta soție a lui Gabi Bădălău spune că nu a îndrăznit niciodată să își întrebe mama care este motivul pentru care a decis să renunțe la viața de cuplu și să se dedice copiilor.

„Nici nu știu și nici nu aș vrea să fiu în sufletul ei. Cred că așa ne-a crescut mama și pe vremuri așa se creșteau copiii. Nici nu știu de ce (n. red nu și-a refăcut mama ei viața). O fi făcut vreo înțelegere cu tata, nu știu, și-au promis viață veșnică. Ori nu a găsit persoana potrivită. Cred că ea ar putea să răspundă. Dar niciodată nu mi-am permis să o întreb. Și nici acum nu aș intra în sufletul și viața ei. Cred că fiecare dintre noi avem așa, câte ceva ce nu putem să spunem. Ori nu poți să spui în cuvinte, ori nu vrei să spui, preferi să ții pentru tine”, a mai spus Claudia Pătrașcanu, în cadrul aceluiași podcast, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303