REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după scandalul uriaș

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după scandalul uriaș

Valentina CAMARA 28 ianuarie 2023 | 00:00 413

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu ajuns în instanță după scandalul uriaș și replicile pe care și le-au dat una alteia. Cântăreața e decis mai mult ca oricând să o dea în judecată pe blondină pentru daune morale, după ce Bianca Drăgușanu ar fi spus de ea că e bolnavă psihic. Iată ce spune interpreta despre aceste acuzații.

Claudia Patrascanu o da in judecata pe Bianca Dragusanu, dupa scandalul urias

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu pare să se termine aici, asta pentru că artista dorește să meargă în instanță după jignirile pe care Bianca Drăgușanu i le-a adus. Vedeta e mai decisă ca oricând să meargă până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că îi va cere daune morale blondinei pentru tot ceea ce a afirmat despre ea. Vedeta mărturisește că i-a agresat copiii pentru a se juca cu ei, vorbește despre aceștia în presă și o amenință pe ea și pe mama ei.

 ”Am decis să-i cer dauna morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă, ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media, înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine. Martori vor fi prezenți în dosarul pe care îl voi deschide și la dreptul copiilor mei de a fi audiați la ce coșmar trăiesc când această femeie este în preajma lor adusă de tatăl lor să-i agaseze emoțional. Asta face cu mine și familia mea de un an”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Artista a mai precizat că Bianca Drăgușanu a declarat despre ea că ar avea probleme psihice, iar această acuzație gravă va trebui să fie demonstrată de blondină, după cum mai spune cântăreața.

 ”Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale. I-am rugat, atât pe el cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: ”Am obosit să fiu terfelită”

Claudia Pătrășcanu mai spune că a obosit deja să fie terfelită peste tot de Bianca Drăgușanu și de Gabi Bădălău și susține că are toate dovezile necesare pentru a putea să-și apere copiii, dar și pe ea, după atât de multe acuzații care ar fi false.

Cântăreața a mai povestit pentru Spynews.ro că nu a crezut niciodată că va ajunge să fie implicată într-un asemenea scandal uriaș, dar are încredere în Dumnezeu că va putea să treacă peste tot, ea fiind un om foarte puternic.

    ”Patru ani s-au chinuit și alții să ia copiii de lângă mine, să scoată hârtii false că aș fi bolnavă psihic, așa cum s-au scos și alte hârtii mușamalizate și se pare că Dumnezeu nu i-a lăsat. Am obosit să fiu terfelită atât eu, cât și copiii mei, de niște oameni toxici și plini de venin. Am dovezi cât zeci vieți de acum înainte să-mi pot apăra copiii, dar și pe mine. N-am crezut vreodată că voi trăi așa ceva și atât de multe! Dumnezeu nu mă lasă niciodată pentru că sunt un om corect”, a a mai spus Claudia Pătrășcanu.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303