REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
33.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Claudiu Ceti: Chițac va mai câștiga un mandat doar dacă își finalizează proiectele!

Claudiu Ceti: Chițac va mai câștiga un mandat doar dacă își finalizează proiectele!

Virgil STOIAN 24 decembrie 2022 | 00:00 2608

Deputatul PUSL, Vlad Popescu Piedone, și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5. Reporterii Replica au vorbit cu Claudiu Ceti, director general în Primăria Sectorului 5, pentru a afla mai multe amănunte despre această candidatură, dar și despre ce crede Ceti despre primarul Vergil Chițac dar și despre președintele CJ, Mihai Lupu.

Claudiu Ceti


Fostul candidat la primăria Constanța, Claudiu Ceti, și-a declarat încă o dată sprijinul pentru Vlad Popescu Piedone, considerând că acesta are mari șanse să câștige un mandat de primar la Sectorul 5 din București. Fin cunoscător al fenomenului politic, acesta s-a declarat convins că primarul Chițac va câștiga încă un mandat la Primăria Constanța, însă nu a avut cuvinte de laudă la adresa președintelui CJ, Mihai Lupu.

Ar fi cel mai tânăr primar din sectorul 5

,,Sunt în Primăria sectorului 5, pe aceași funcție. Mai sus de atât nu aș putea decât primar. Nu am cum să intru într-un partid, este imposibil. Este bine să-mi păstrez momentan neutralitatea. Eu încerc să-mi păstrez calitatea de tehnocrat. Este mult mai bine așa. Îl cunosc foarte bine pe Vlad Piedone. Ne petrecem mult timp împreună. Dacă vorbim de sondaje, eu îmi doresc, fiecare echipă a candidatului își dorește să câștige susținătorul. În contextul actual, ținând cont de sondajele făcute și publicate în ultima perioadă. În sondaje stăm cel mai bine, chiar detașat. Mă uitam în sondajele făcute de PNL, unul dintre cele două partide de guvernământ, unde brandul Piedone are procent cât toți ceilalți la un loc. Discutăm aici de alegeri de primari, e mare diferență. Cunosc fiecare candidat, unii îmi sunt colegi, alții prieteni. este o bătălie și la candidatură, să câștigi bătălia internă să fii tu candidat. Aici, este un partid mic, de sector, cu ambiții mari, dar sectorul 5, se dă ora exactă, cum s-a întâmplat în trecut cu sectorul 4. Totul are legătură cu Piedone, nici nu se pune problema. Ar fi cel mai tânăr primar din sectorul 5. Ce a făcut tatăl lui aici, în ultimii 30 de ani, nu a făcut nimeni pentru nici un sector. Nu spun eu, spun cetățenii. Amploarea, anvergura lucrărilor, obiectivele realizate în 2 ani de zile, lucruri care s-au făcut și oamenii nu s-au bucurat la lucruri megalitice. Oamenii s-au bucurat la parcuri, parcări, eficiență energetică, renovat școli. Nu niște chestii să aducem investitori strategici, să construim zgârie nori, și noi nu avem canalizare.”, a spus acesta.

Vlad Popescu Piedone

Constanța este în construcție

Legat de modul în care arată Constanța în prezent, Ceti a declarat: ”Văd o Constanța în construcție, ceea ce este bine. Nu poți să faci curățenie fără să faci mizerie, dezvoltare. Trebuiau făcute ceva mai organizat. Tot ce se întâmplă în Constanța, și m-am uitat la niște probleme pe care le cunosc din trecut, faptul că în Constanța va apărea un CET modern, faptul că se încearcă o reabilitare a sistemului energetic de transport. Faptul că se încearcă reabilitarea infrastructurii. Într-adevăr este deranjant, că trebuia făcută într-un an și se face în 3... dar se face. Nu sunt proiectele actualului primar, dar nu trebuie să faci într-o anumită localitate doar „proiectele mele”, faci proiectele comunității. Faptul că au fost începute pe mandatul unui primar și finalizate pe mandatul altuia, o să fie ca și gluma legată de podul Basarab din București... ”Început de Băsescu, terminat de Oprescu”. Important este ca în tot acest context un singur câștigător să fie, cetățeanul. Nu contează ale cui sunt proiectele, cine pune colivele pe acolo.” a adăugat Claudiu Ceti.

Vergil Chițac nu are contracandidați

În privința administrației din Constanța, Claudiu Ceti consideră că primarul Vergil Chițac va câștiga un nou mandat, cu condiția ca proiectele începute să fie terminate: ” Eu văd Constanța ok, să nu uităm cum arăta acum 20 de ani. Ținând cont de contextul actual, de toate proiectele care sunt în derulare, ținând cont de paleta posibililor candidați, domnul Chițac va ieși primar, fără a mai avea competitori care să-i sufle în ceafă. Nu are contracandidați, dar dacă se vor finaliza proiectele…Tot ce a fost mai bun, a cam plecat. Talpa societății. Nu vorbesc de nu știu ce agenție. Administrația publică locală, Primăria Constanța, s-a depersonalizat. Oameni care nu terminaseră școli foarte bune, nu aveau un background impresionant, îi văd acum pe niște poziții care mă îngrijorează, și nu vreau să dau exemple.. rămân puțin șocat. Îl văd pe Vergil Chițac primar, dacă finalizează proiectele făcute, nu va avea concurență și să aibă majoritate în consiliul local.”

Vergil Chițac

Mihai Lupu nu este o persoană vizibilă


Pe Mihai Lupu nu îl văd, îmi cer scuze... este și altceva CJ față de o primărie. Dar nu este o persoană vizibilă, carismatică, lucrurile sunt important să se facă. Cât de carismatic era Nicușor Constantinescu, era omniprezent, într-adevăr cu toate problemele lui. Țuțuianu, și el la primul mandat, nu era om politic, dar era acolo. Și a mers din ce în ce mai nevăzut. E bine, dacă nu ne vedem, nu știe lumea ce face. Poate că lucrările se fac în laborator și nu se văd. Nu contează cine inițiază, în ce fază sunt, contează să se facă.” a încheiat Claudiu Ceti.

Cine este Claudiu Ceti

Ceti Claudiu a candidat, în trecut, la postul de primar al Constanței, din partea partidului PPU-SL, a fost secretar al ALDE Constanța, dar și vicepreședinte și, pentru o scurtă perioadă de timp, președinte. După ”decesul” formațiunii politice, Ceti Claudiu a plecat din Constanța, dar nu și din politică, reușind să se impună în conducerea unor societăți aflate în subordinea Primăriei Sectorului 5 București, condusă de Cristian Popescu Piedone. În acest moment este director general în Primăria Sectorului 5.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VA MAI CISTIGA PĂ DKU FACEM PRINSOARE PE CE DORITI CA CONSTANTENI II VOR SPUNE PAAAAA ASTA CU TOOOOATE PROIECTELE LUI
1
0
Nu va mai jeliti si plangeti . Nu e vinovat nici Chitac,Lupu,Stroe, Mazare, Nicusor etc etc. Ei nu ar fi fost in veci pe functii daca prostii, creduli, idiotii de constanteni nu i-ar fi votat.
6
0
Progeniturile comunistoizilor si securistilor din romania, au ajuns, si dupa 33 de ani, din pacate, sa ocupe functii de conducere in romania " EDUCATA " !!! La ce mu.fe de INTERLOPI au aceste 2 NULITATI, ar trebui sa stea PE VIATA IN PUSCARIE, nicidecum in primarie !!!
2
0
asa, votati copii infractorilor, sa continue furtul inceput de tasu.Tre sa fii retard sa-l votezi pe umflatul de fisu....
5
0
Ceti, sterge.te la bot
3
0
Va faceți iluzii deșarte în ceea ce privește al2lea mandat la ce disconfort stradal și pietonal este în prezent în Constanța
7
2
trebuie sa fi mai p***t ca noaptea sa crezi ca un incompetent de teapa lui partac va mai castiga un mandat in Constanta....nici ma sa nu l ar mai vota la cat de priceput este....a facut constanta praf.Nici asta n are nici o sansa in Bucuresti
7
2
Ce gluma bună!
8
2
Vorbesti prostii Ceti cu Chitacul tau,cel mai slab primar de la Mihaes incoace. Iar cu sorosistul- globalist- neomarxist Stelica Ionica, chiar ar fi dezastru pt. constanteni. Mult mai catastrofa decat Chitac.
12
2
Lasa-ne cu Stelian Ion, am vazut cat de capabil a fost...ca ministru. Vrei sa ne faci sa plangem dupa Chitac !?
10
4
Aceste proiecte si finantari apartin in majoritate fostei administratii Fagadau. Chitac a mostenit ceva ce nu poate administra , corect , coerent...este depasit de situatie ! Parerea mea...
9
3
Daca va candida Stelian Ion iar, cred ca va castiga de data asta, caci lumea a vazut surprinsa marja mare acaparata de USR Plus. Ca independent sa candideze mai bine...
5
7
chitac poate candida la eforie, sau la casa pensionarilor! lasati tinerii sa-si aranjeze viata!
9
1
Chitac mai castiga un mandat pt ca plebeii au memoria scurta. O sa se bucure ca au trotuare si borduri. Hahahahah
12
1
Dute si pisate , secatura ce esti !
13
2
Claudiu Ceti? Cine naiba mai este si parerologul asta? Nebarbierit si cu muci in freza. Incruntat si cu aspect studiat de om important si suficient.
15
3
Nu mai castiga chitzack primaria, stie si el. Cel mai nepriceput primar din univers.
23
1
Da,d-nul Claudiu Ceti,aveți dreptate 100%!
5
12
Doar pupincuristii sa-l mai voteze
21
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436