REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Claudiu Ceti e plătit de Primăria Sectorului 5 să nu se angajeze, pe viitor, la concurență, dar...

Claudiu Ceti e plătit de Primăria Sectorului 5 să nu se angajeze, pe viitor, la concurență, dar...

Virgil STOIAN 3 noiembrie 2023 | 00:00 5507

Claudiu Ceti, fostul candidat la Primăria Constanța, acum director general în Primăria Sectorului 5, este unul dintre oamenii de încredere ai primarului Piedone. Acest lucru nu îl scutește însă de problemele de ordin… material. Ceti a chemat în judecată Amenajare Edilitară S5, firma Consiliului Local al Sectorului 5, solicitând o sumă de bani neachitată în urma respectării unei „clauze de neconcurență”. Mai precis, aflat în consiliul de administrație al societății, acesta este plătit să nu lucreze, pe viitor, la o altă companie cu activitate similară. Ei bine, Ceti nu a primit această sumă, astfel că s-a ajuns la proces, primul termen urmând a se judeca pe 23 noiembrie 2023.

Claudiu Ceti e platit de Primaria Sectorului 5 sa nu se angajeze, pe viitor, la concurenta, dar...Claudiu Ceti

Claudiu Ceti pare să aibă probleme cu una din firmele Consiliului Local al Sectorului 5. Teoretic, a fost plătit să nu se angajeze, în viitor, la o altă firmă concurentă, practic, nu a văzut banii niciodată, așa că fostul candidat al Primăriei Constanța a deschis război firmei Amenajare Edilitară S5. „Am de recuperat niște bani. În contractele de mandate, conform OUG 109/2011, sunt mai multe clauze, printre care și una de neconcurență. Adică eu nu am voie să lucrez în următorii ani la o companie cu activitate similară. Din acest motiv trebuie să primesc o indemnizație, o sumă de bani echivalentă cu salariul mediu pe economie pe ramura de activitate”, a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

Nu candidez nicăieri

Până își va primi banii, sau nu, Ceti continuă să fie fanul numărul 1 al lui Cristian Piedone. „Nu candidez nicăieri. Îl susțin în continuare pe Piedone, dar nu vreau să mă mai implic. Conform sondajelor făcute de PSD și PNL, Piedone are 79% la Primăria Sectorului 5 și 38% la Primăria Capitalei”, a transmis acesta.

Claudiu Ceti e platit de Primaria Sectorului 5 sa nu se angajeze, pe viitor, la concurenta, dar...Sediul Amenajare Edilitară S5

Cine este Claudiu Ceti

 Claudiu Ceti a candidat, în trecut, la postul de primar al Constanței, din partea partidului PPU-SL, a fost secretar al ALDE Constanța, dar și vicepreședinte și, pentru o scurtă perioadă de timp, președinte. După „decesul” formațiunii politice, Ceti Claudiu a plecat din Constanța, dar nu și din politică, reușind să se impună în conducerea unor societăți aflate în subordinea Primăriei Sectorului 5 București, condusă de Cristian Popescu Piedone. Așa cum spuneam și mai spus, Ceti Claudiu este șeful de cabinet al primarului Piedone, președinte CA al societăților Salubrizare Sector 5 SA și Infrastructura S5 SA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S a operat de ginecomastie la tzatze de la atâtea injecții cu steroizi era s o ia pe prietena ma si de nevasta.Un kkt borshit cu aere de bodyguard de președinte
4
0
Cine-i Ceti? Un MARE NIMENI. Astia trebuie alungati cu furcile si topoarele, ca la 1907.
11
0
Va dazti seama ce catastrofa de om este Piedone"care a fost scapat din pushcarie de PSDei pentru ca sa nu ii traga si pe altzi dupa el"caci asha este cand furi si dai mai departe,cand esti prins ala la care ai cotizat te scapa de belele,iar P.S.D.este un partid organizat dupa model mafiot,deci revin la Piedone ce om esti tu mai prapaditule daca il mituiesti si pe neica nimeni asta sa nu concureze contra ta la primarie caci ce votantzi sunt majoritari in sectorul 5 Bucuresti sunt minoritari r**i care uni dintre ei se simt jignizi daca le spui tzigani,sau poate dasta se teme Peidone de Ceti caci tzigani sunt votanzi PSD prin tradizie dar daca r***i trebuie sa aleaga intre PSD si frazi lor mackedoni r***i voteaza cu frazi lor pentru ca astia se infrazesc prin caracter si uni si altzi avand aceleasi apucaturi mai puzin bataile unde mackedoni sunt nishte cracanati fricosi.
9
1
cum draq a ajunsa neica nimeni asta care venea cu japca pe la firme sa propuna fel si fel de afaceri dubioase sa prezinte oameni, intermedia el vanzari de spatii comerciale un lingau
13
1
in politica daca insisti esti traseist notoriu dar castigi o munca la ...stat daca muncesti cinstit si curat ajungi inafara despartit de nevasta,abandonat de copii si dorit de parinti!
8
0
un jeg de om, mincinos si oportunist, a mancat si bataie din cauza caracterului lui de nimic
9
0
o familie de nebuni la propriu incepand cu tasu el si frasu literalmente oamenii au probleme la mansarda
11
1
Și eu sunt plătit sa le dau M*UIE lui și nevestei !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510