REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Claudiu Târziu, AUR: „Diana Șoșoacă a ajuns parlamentar printr-un ȘANTAJ emoțional“

Claudiu Târziu, AUR: „Diana Șoșoacă a ajuns parlamentar printr-un ȘANTAJ emoțional“

Replica API 13 februarie 2021 | 00:07 2343

Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a șocat, vineri seara, când a prezentat modalitatea prin care Diana Șoșoacă a ajuns senatoare din partea AUR. Târziu spune că doar el și încă un membru din conducerea AUR nu au dorit-o pe Șoșoacă pe listele pentru parlamentare, dar liderii AUR au cedat la un ”șantaj emoțional”.

Diana Șoșoacă

Ea a ajuns parlamentar printr-un șantaj emoțional făcut de mari inventatori și profesori mari ai României: Alexandru Stănilă, Iulian Cornet și Florin Colceag. Au insistat foarte mult ca și ea să fie pe liste, din partea Partidului Neamului Românesc. Eu m-am opus, nu eram de acord cu stilistica dânsei. Un singur coleg s-a mai opus cu vehemență, restul au spus că poate e bine să strângem rândurile cu toți naționaliștii, cu toți creștinii. Mi-am călcat pe inimă și rău am făcut.

Ne-am înșelat în privința ei. Nu a avut tracțiune electorală. Ea a luat 20.000 de voturi la Iași, iar soția mea a luat tot 20.000 de voturi la Bacău, unde nu a locuit, dar nu a intrat, pentru că așa a fost la redistribuire. Dacă Diana Șoșoacă era așa de puternică, lua voturile care sunt în dreptul unui senator, 40-50.000 de voturi. Dacă era așa puternică, băga partidul din care provine, Neamul Românesc, în Parlament.

George Simion a susținut-o!”, a spus Claudiu Târziu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai sa fie a ramas grea fofoloanca dar oare cine-i pulos voievod cu asa performanta,nu-i deloc usor sa lasi gravida o obeza
0
0
La presiunile facute , inca au rezistat.A patra putere s ar putea sa fie prima.S a vazut ce a fost si la case mai mari.La obiect :domnul T n a inteles nici dupa 3 luni de ce a fost ales.in senat..Este absolut necesar ca un candidat la alegeri sa aiba un pogram de masuri pe care sa le respecte pe durata legislaturii, altfel sa poata fi chemat in judecata de alegatori pt ceva inselaciuneSchimbarile de directie nu sunt activitati politice
3
0
Bravo Dianei Sosoaca pentru ca a declansat o furtuna in partidul asta care se pretindea profund romanesc si crestin,acum au inceput sa spuna unu despre altul cine sunt cu adevarat,sa vada si tantalai aia care i-au votat cat de prosti au fost.
10
3
Cand ai nevoie de un avocat sa te scape din vreun necaz nu mai gandesti asa!
1
4
lingeti, asa i politica de mahala , oamenii destepti, educati , care totusi fac ce pot inafara de politica pentru tara sunt marginalizati,obstructionati ,indepartati din locul cuvenit tocmai pentru a propaga incertitudinea , miciuna ,furtisagul si meschinariile politici pe banii tarii!
7
0
Invatare de minte: sa va feriti de advokkati de aici in colo cat puteti. Nu ii puteti controla, nu va puteti opune la ce vor ei. Sa va rugati sa nu aveti de a face cu ei niciodata. Sa ocoliti pe celalalt trotuar persoanele. Va nenorociti viata singuri
11
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677