REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.1° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
22.1° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Claudiu Târziu: Vrem să câştigăm toate alegerile din 2024, cu majorităţi absolute

Claudiu Târziu: Vrem să câştigăm toate alegerile din 2024, cu majorităţi absolute

Virgil STOIAN 2 decembrie 2023 | 14:02 1166

Preşedinte Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, la congresul extraordinar al partidului, că formaţiunea politică şi-a propus să câştige toate alegerile care vor avea loc în 2024, victoria însemnând nu doar primul loc, ci să aibă şi majoritatea.

Claudiu Tarziu: Vrem sa castigam toate alegerile din 2024, cu majoritati absoluteClaudiu Târziu

„Ţinta noastră este să obţinem din partea majorităţii românilor care vin la vot învestitura pentru a veni la conducerea treburilor statului, pentru că deja este foarte târziu în opinia noastră şi dacă mai întârziem s-ar putea să nu mai fie nimic de reparat. Este un ceas greu al istoriei pe care îl simţim cu acuitate şi pe care vrem să-l trecem cu cea mai mare responsabilitate, prin tot ceea ce vom face şi de aici înainte, urmărind să arătăm românilor că suntem buni şi pentru guvernare, nu doar pentru opoziţie”, a afirmat Claudiu Târziu.

El a susţinut că această ţintă, de obţinere a unor majorităţi absolute, este una realistă, „în măsura în care majoritatea covârşitoare a românilor reclamă faptul că au fost înşelaţi pe rând de toate partidele care au guvernat România, reclamă că duc o viaţă extrem de grea şi reclamă că nu mai au un orizont în România”.

Candidatul AUR la preşedinţia României

Claudiu Târziu a reiterat că după alegerile pentru Parlamentul European partidul va anunța și cine va fi candidatul la preşedinţia României.

„Vom şti atunci cu siguranţă şi posibilii noştri adversari şi, în funcţie de aceştia, noi vom hotărî cine să candideze din partea noastră, astfel încât candidatul AUR să devină preşedinte al României”, a spus preşedintele CNC al AUR.
„Anul electoral 2024 - între suveranism şi suveranitate”

Referindu-se la rezoluţia „Anul electoral 2024 - între suveranism şi suveranitate”, adoptată, sâmbătă, de Congresul extraordinar al AUR desfăşurat la Alba Iulia, Târziu a spus că partidul are o strategie privitoare la întărirea curentului suveranist şi impunerea lui în România.

„Suveraniştii, conservatorii şi patrioţii din statele care compun Uniunea Europeană trebuie să reuşească să schimbe majoritatea din Parlamentul European, să schimbe componenţa Comisiei Europene, şi, de asemenea, să schimbe politica sinucigaşă care emană astăzi de la Comisia Europeană”, a declarat presei Claudiu Târziu.

Congresul Extraordinar al AUR a adoptat, sâmbătă, la Alba Iulia Rezoluţia „Anul electoral 2024 - între suveranism şi suveranitate”, în care se arată că AUR îşi propune să obţină „un mandat clar şi puternic în Parlamentul European, pentru a reprezenta vocea fermă a poporului român în cadrul Uniunii Europene, pledând pentru suveranitate şi interesele naţionale” şi, de asemenea, că îşi propune să câştige „un număr important de primării, consilii judeţene şi locale, pentru a implementa politici eficiente la nivel local şi pentru a construi o administraţie eficientă şi responsabilă faţă de cetăţeni”.

În ceea ce priveşte alegerile parlamentare, AUR vizează obţinerea unei „majorităţi parlamentare solide”. AUR mai vrea să „aducă la Cotroceni un lider puternic, dedicat valorilor suveraniste şi capabil să reprezinte demn interesele naţionale în plan extern”.
Continuarea caravanei medicale şi în 2024

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a decis sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar de la Alba Iulia, ca şi în anul 2024 să continue caravana medicală şi să fie create noi programe de sprijinire a populaţiei pentru un stil de viaţă sănătos, potrivit News.ro.

„Strategia va include extinderea infrastructurii prin care se pun la dispoziţie populaţiei servicii medicale gratuite pentru a acoperi un număr mai mare de zone defavorizate, asigurând accesul la servicii medicale în comunităţi izolate sau cu resurse limitate. Totodată, serviciile derulate în baza Strategiei de Propagandă se vor diversifica pentru acoperirea altor domenii deficitare şi pot cuprinde programe de sprijinire a populaţiei pentru acces la activităţi sportive sau facilitarea accesului la programe culturale sau educative”, au transmis reprezentanţii AUR.

Ei au anunţat şi că vor fi dezvoltate parteneriate cu instituţii medicale, organizaţii non-guvernamentale şi specialişti din diferite domenii pentru a asigura calitatea serviciilor oferite.

Se va diversifica gama de servicii medicale oferite prin partenerii specializaţi, inclusiv prin dotarea suplimentară cu dispozitive şi aparatură de specialitate.

De asemenea, ei au mai precizat că va fi implementat un program educaţional de sănătate în paralel cu activităţile medicale, oferind informaţii şi resurse educaţionale comunităţilor pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos.

„Acesta poate include parteneriate cu organizaţii sportive sau non-guvernamentale pentru implementarea unor măsuri de facilitare a practicării sportului de către populaţie, cu accent pe copiii şcolari şi preşcolari”, au precizat reprezentanţii AUR.

Această strategie a fost aprobată în cadrul congresului extraordinar de sâmbătă, de la Alba Iulia, conform hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai rasilor , daca asa vreti sa castigati mintiti-va voi intre voi mai liberali pacaliti de vulpe. Real sunteti cu peste 5 % in urma AUR. iar diferenta creste!!!! Continuati cu CIUCA SI RARES, + IOHANITA si veti face sub 10 %. Nu mint .este mai mult decat realul. Pastrati-va liderii mai ales Rares, Bode, v****l POPESCU SI CHITAC, mai ales HUTUCA.
6
4
Indicațiile boschetarului, fost lider de galerie, un nimeni, un nimic, o jigodie ordinara acest Simion care a dat ordin sa latre Titu cum spune el Cu lătratul veți rămâne. În veci nu veți fi aleși, voi sunteți o adunătură, o scursura a societatii
7
9
sa multumeasca calduros psdnl ptr ca numai bataia lor crunta de joc de 33 ani i-a adus acum pe val dar nu cred ca fac mai mult de 20 poate cel mult 23%
5
5
AUR astia sunt altii care vin sa ne mantuie. E o problema totusi - se fac 35 de ani de cand unii si altii ne tot mantuie. Si chiar ne-am plictisit. Sa va mai creada Sulea, du-va naibii de analfabeti. Pajli!
9
13
p****i și analfabeti or să-i voteze pe ăștia, ca le promit ca le vor da
9
13
Mai Tarziu tu shtii ce oameni are partidul asta in judetze,daca o sa cashtigatzi ceva lucrul asta v-a fi posibil doar pentru ca restul partidelor au aratat ce pot,adica va vetzi ridica pe valul de nemultzumire justificata a romanilor fatza de politicieni care au fost la putere pana acum in Romania,politicieni care au fost primitzi cu bratzele deschise in A.U.R.mai ales PSDisti,deci dragi romani votatzi AUR caci votazi PSDisti redenumitzi,asta ar trebui sa fie lozinca A.U.R.
7
11
Aveti sustinere si sprijin electoral din partea noastra, o sa castigati cu majoritate, vrem sa schimbam tara in bine.
16
13
Măi omule tu ai mâncat găini zăpăcite, s-au visezi cai verzi pe pereți ? Cred că nu ai toată țigla pe casă ! Citește cu atenție : -„ În r*mânia, Democrația a scos la suprafață toate LĂTURILE societății, în special în politică. Tu ce fel de lături ești, de șosete sau de chiloți căcați (?!)
13
9

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212