REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Clinica medicală „Almed“ face gratuit analize de sânge

Clinica medicală „Almed“ face gratuit analize de sânge

Marieta STEFAN 13 octombrie 2023 | 00:00 4150

O nouă clinică se va deschide în Constanța, luni, 16 octombrie, a.c.. Clinica „Almed”, situată în cartierul Inel II, este compartimentată în patru cabinete medicale, o sală de recoltare analize medicale și o sală de tratament. În prima zi de funcționare, instituția medicală va face cadou primilor 50 de pacienți un pachet de analize în valoare de 200 de lei. 

Clinica medicala „Almed“ face gratuit analize de sange

Sănătatea este cel mai important lucru pentru un om. Nimeni nu-și dorește să fie bolnav, dar o parte dintre noi, mai ales după o anumită vârstă, întâmpină dificultăți în ceea ce privește o afecțiune sau alta, în funcție și de stilul de viață al fiecăruia. Alții vor să preîntâmpine eventualele boli și pentru acest lucru, fac controale și analize de rutină.

Pentru a veni în ajutorul ambelor categorii, luni, 16 octombrie, a.c. se va deschide o nouă clinică în Constanța, în cartierul Inel II. Clinica „Almed” este împărțită în patru cabinete medicale, o sală de recoltare analize medicale și o sală de tratament. În cabinete vor lucra medici din 15 specializări pentru a satisface o gamă cât mai largă de cerințe ale pacienților. 

Clinica medicala „Almed“ face gratuit analize de sange

„Clinica «Almed» este situată în cartierul Inel II, pe strada Corbului, nr. 3, la parterul blocurilor Solid House. Deschiderea va avea loc luni, 16 octombrie, a.c.. Clinica este compartimentată în patru cabinete medicale, o sală de recoltare analize medicale și o sală de tratament în care se pot face injecții, perfuzii și se pot pune branule. În cele patru cabinete se vor face consultații pentru mai multe specializări medicale, cum ar fi: Medicina Muncii, Neurologie, Gastroenterologie, Ginecologie, Medicină Internă, Psihiatrie, Cardiologie, Endocrinologie, Pediatrie, Dermatologie, Estetică Facială,  Urologie, Ozonoterapie, O.R.L., P.R.P. (injecții pentru a subția stratul de grăsime)”, ne-a declarat Alexandru Raclia Almed, administratorul clinicii „Almed”. 

În Constanța ne așteptăm să avem un număr mai mare de pacienți

În Cobadin, aceeași clinică a avut succes în cei patru ani de când funcționează, fiind singura din acea regiune. Zilnic îi calcă pragul aproximativ 20 de pacienți, iar pentru unitatea medicală din Constanța, așteptările sunt mai mari deoarece serviciile oferite sunt mai multe și mai complexe. 

Clinica medicala „Almed“ face gratuit analize de sange

„În Cobadin avem o clinică care funcționează de patru ani și suntem singurii din regiune. Avem în jur de 20 de pacienți în fiecare zi. În Constanța ne așteptăm să avem un număr mai mare de pacienți deoarece acoperim un număr mai mare de specializări medicale decât în Cobadin”, a adăugat Alexandru Raclia Almed.

Pentru deschidere, reprezentanții clinicii au pregătit o surpriză pentru primii 50 de pacienți. Aceștia vor beneficia gratuit de un pachet de analize în valoare de 200 de lei.

Clinica medicala „Almed“ face gratuit analize de sange

„Vrem să oferim pacienților servicii medicale cât mai bune. Luni, la ora 8 dimineața, primii 50 de pacienți care vor veni, vor beneficia de un pachet de analize, care, dacă le-ar plăti, ar costa 200 de lei, dar noi le vom face gratis”, a concluzionat administratorul clinicii „Almed”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510