REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Clipe de coșmar pentru Lidia Buble. Artista s-a cazat la un hotel bântuit

Clipe de coșmar pentru Lidia Buble. Artista s-a cazat la un hotel bântuit

A.F. 25 iulie 2024 | 00:00 351

Lidia Buble a avut parte de o experiență foarte neplăcută la un hotel din România! Artista a trecut prin momente inexplicabile la o unitate de cazare și a împărtășit cu fanii ei prin ce a trecut, dar și faptul că nu este prima oară când vedeta are trăiri mai puțin frumoase la același hotel.

Clipe de cosmar pentru Lidia Buble. Artista s-a cazat la un hotel bantuitLidia Buble

De curând, Lidia Buble a povestit că a trecut printr-o întâmplare neașteptată, asta după ce s-a cazat într-un hotel din țară. Mai exact, artista a trecut prin experiențe paranormale în aceeași locație ca și în trecut și este de părere că locul ar fi bântuit. Pe rețelele de socializare, cântăreața le-a povestit fanilor că s-a cazat în aceeași casă cu trupa ei, însă, în timp ce la colegi în cameră a fost mereu liniște, la ea a fost constant gălăgie și se auzeau zgomote ciudate.

„Niște zgomote foarte dubioase și toată noaptea s-a întâmplat asta”

„M-am trezit la ora 06.00 ca să plec spre aeroport și nu știu cum să vă povestesc (...) Este o casă bântuită, nu este niciun geam, se plimbă porumbeii prin ea (...) Și acum când m-am trezit, îi întreb pe băieți: «La voi s-au auzit toată noaptea niște zgomote dubioase?». Ei au spus că nu. La mine, din jumătate în jumătate de oră, se pornea un zgomot din balcon, eu credeam că vine sfârșitul lumii și nu să spui că era afară uragan. Niște zgomote foarte dubioase și toată noaptea s-a întâmplat asta”, a povestit Lidia Buble, pe pagina sa personală de Instagram.

De asemenea, artista a mărturisit că nu se află la prima experiență de acest tip. În trecut, a trăit o situație similară, fiind cazată la aceeași unitate de cazare.

„Noi am mai stat o dată aici. De câte ori stăm aici, suntem bântuiți (...) Zici că se trânteau chestii, zici că ploua tare, cu gheață (...) De când am ajuns până când plec se aud zgomotele alea”, a mai spus Lidia Bluble, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e neplacut sa auzi gemete de mos si baba. ai sa ajungi si tu acolo.
2
0
Aiurea era doar fumata si constipata nu a bintuit-o nimic.
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436