REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Clipe de groază pentru Cătălin Scărlătescu: Are un ochi pansat și perfuzie

Clipe de groază pentru Cătălin Scărlătescu: Are un ochi pansat și perfuzie

A.F. 19 ianuarie 2024 | 00:00 461

Este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți maeștri bucătari din țara noastră, iar cu o simplă postare pe Instagram, a reușit să își îngrijoreze toți fanii! Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la emisiunea „Chefi la Cuțite” a publicat o poză în care apare pe patul de spital, cu un pansament la ochi și cu o branulă în mână.

Clipe de groaza pentru Catalin Scarlatescu: Are un ochi pansat si perfuzieCătălin Scărlătescu

Cu siguranță că urmăritorii contului de Instagram al faimosului bucătar român au rămas muți de uimire atunci când au văzut poza pe postată de către Cătălin Scărlătescu. Fostul jurat de la „Chefi la Cuțite” apare în imagine cu un bandaj la ochi, o branulă la mână și stă întins pe ce pare a fi un pat de spital. Poza a fost postată alături de descrierea: „am avut oaspeți… @chef.sorinbontea.official și @chefflorindumitrescu… Să vedeți cum arată ei.”

În ciuda faptului că fanii săi au fost foarte îngrijorați de ce i s-a putut întâmpla faimosului bucătar, cât și celorlalți doi foști jurați de la „Chefi la Cuțite”, acesta nu a oferit și alte detalii despre starea lui de sănătate, sau despre ce s-a întâmplat. Mulți internauți au lăsat mesaje de susținere la postarea lui Cătălin Scărlătescu.

Clipe de groaza pentru Catalin Scarlatescu: Are un ochi pansat si perfuzie

Cătălin Scărlătescu, pe patul de spital

„Au dat și ei chef, ai luat și tu”, scrie un utilizator Instagram, sub postarea lui Cătălin Scărlătescu. „Sper că nu ai fost la pescuit cu Bontea, deoarece el nu prea se pricepe la lansat undița. Multă sănătate!”, mai comentează alt internaut, încercând să facă haz de necaz. Desigur, nenumărate comentarii îi urează multă sănătate fostului jurat de la „Chefi la Cuțite”, în timp ce unii români speră ca totul să fie o glumă.

Destul de recent, fostul jurat de la Antena 1 a revenit în țară dintr-o vacanță exotică, în Thailanda. El a mers acolo alături de iubita sa, Doina Teodoru, iar în ciuda mâncărurilor exotice pe care le-a încercat, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că i-a fost dor de șnițelul de pui românesc, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai am niste prieteni care au fost in vacante acolo si toti au venit bolnavi! Eu am ajuns pe acolo de multe ori si nu am vazut ceva extraordinat, defapt, acolo merita sa te duci in cautare de distractie ieftina si sex de toate felurile!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510