REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
23.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Clotilde Armand contestă legalitatea alegerilor de la Sectorul 1: Tuță este primarul numit de SRI

Clotilde Armand contestă legalitatea alegerilor de la Sectorul 1: Tuță este primarul numit de SRI

A.F. 16 iunie 2024 | 23:11 823

Clotilde Armand contestă legalitatea alegerilor de la Sectorul 1 și îl cataloghează pe George Tuță drept ”primarul numit de SRI”. Clotilde Armand denunță noi dovezi pentru posibile fraude electorale și solicită demisia șefului AEP, Toni Greblă.

Clotilde Armand contesta legalitatea alegerilor de la Sectorul 1: Tuta este primarul numit de SRIClotilde Armand

„Pe mine nu m-au învins serviciile. Dimpotrivă. Lupta cu clanul de la Monaco, mafia lui Chiliman și primarul numit (nu ales) de SRI m-a făcut mai determinată să lupt. Avem în acest moment 10 plângeri penale pentru fraudarea alegerilor din Sectorul 1. Toți complicii vor plăti. N-am niciun dubiu. Frauda este singura modalitate prin care vor să câștige alegerile. Precum oligarhii ruși.

Am mai găsit niște fraude. O nouă zi, o nouă serie de fraude.

În secțiile de votare 82 si 144 au fost mai multe voturi în urne decat numarul alegatorilor iar PV s-a incheiat in fals, la insistentele BES, doar “ca să iasă cheile”. Secția 49 - rezultat 866 de alegatori prezenți și doar 865 de buletine de vot. Cu toate acestea dacă, din buletine primite 1830 scadem 934 de anulate neîntrebuințate rămân 865 voturi valabile - 10 anulate = 21 de buletine de VOT DISPĂRUTE! Proces verbal rezolvat tot din pixul BES 1.

Încă ceva important:

Toni Greblă trebuie demis urgent din fruntea Autorității Electorale Permanente. Rolul său în fraudarea alegerilor locale a fost unul esențial. Avem tot mai multe informații privind complicitatea lui la aceste fraude electorale. A promovat în Corpul Experților Electorali sute de persoane apropiate alianței PSD-PNL sau dependente de instituțiile controlate de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă (angajați din ministere autorități naționale, companii de stat etc). De ce este importantă această instituție? Pentru că din cadrul acestui Corp se fac numirile pentru funcțiile de președinți și locțiitori în secțiile de votare, inclusiv în cele 166 de secții de votare din Sectorul 1.

Pe 20 mai 2024 au fost desemnați președinții și locțiitorii. La Sectorul 1 au urmat patru valuri de înlocuire a acestor experți electorali: 21 mai, 27 mai, 29 mai și 31 mai și au fost schimbați peste 100 de președinți și locțiitori. Au fost aduși experți care sunt angajați la Ministerul Transporturilor sau SGG, care lucrează la autorități locale din Ilfov, foști delegați PSD și PNL în secțiile de votare la scrutinele din 2020 și 2016 etc.

Aici nu vorbim doar de nepotisme și de deprofesionalizarea accentuată a Corpului Experților Electorali, transformat în anexă de partid de Toni Greblă. Experți care în loc să vegheze la buna desfășurare a alegerilor au supervizat fraudele electorale. Este vorba de un atac premeditat la democrație realizat în folosul PSD-PNL“, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Grebla nu este vinovat 100% el a executat ordinele ca dor dasta l-au scapat PSDishti de pushcarie si l-au numit shef la A.E.P.,ca a cazut victima Clotilda sau altcineva asta nu conteaza pentru PSDei.
1
0
aceleasi vorbe frustrate parca ar fi Cupsa
2
3
Bebelușa din Guadelupa.
1
2
Grebla in loc sa fie la puscarie, sta si fraudeaza alegerile! PSD=Cancerul Romaniei
5
1
Armando dute de unde ai venit cu USR sti tai bagabonti!
5
7
la fel pesedeii si peneleii. Pe hauristi nu-i mai pun. Mmmwie !
8
4
cum s-a format corpul expertilor si ce puteri mari are dar cel putin jumatate daca nu mai multi din procurori si judecatori sunt oamenii psd intotdeauna au fost chiar si in perioada de glorie coldea kovesi deci sanse zero cu plangerile nu poti sa te pui cu la piovra
5
5
Este perfect adevarat tot ceea ce se mentioneaza in articol.! Are dreptate Clotilde! Sa speram ca va putea invinge aceasta ' mafie'!
7
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016