REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Clotilde Armand face acuzații după vizita lui Jill Biden: „Am fost retrasă de pe lista de invitați“

Clotilde Armand face acuzații după vizita lui Jill Biden: „Am fost retrasă de pe lista de invitați“

Replica API 9 mai 2022 | 22:29 1338

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, spune sâmbătă că a fost retrasă de pe lista de invitați participanți la vizita într-o școală din sector a Primei Doamne a SUA, Jill Biden, edilul vorbind de orgoliile politice ale unor „persoane din vârful statului român”.

Clotilde Armand

„Am fost anunțată în ultimul moment că am fost retrasă de pe lista de invitați participanți la evenimentul de astăzi cu toate că această școală este proiectul Primăriei Sectorului 1. Motivul?! Vă las pe voi să-l ghiciți. Eu n-am primit nici o lămurire. Sunt multe lucruri care nu se văd în spatele acestei vizite. Și din păcate din cauza unor orgolii politice ale unor persoane din vârful Statului Român este destul de frustrant să vezi cum munca ta și a echipei tale este atribuită unor personaje care n-au pus umărul deloc la acest proiect. Au venit unii politicieni să-și băga capul în poză. Nimic consistent”, a scris Clotilde Armand pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

„Pentru cine nu știe: acest proiect educațional este finanțat integral de la bugetul local al Sectorului 1 și creat de Primăria Sectorului 1. Astăzi a fost deturnat de niște politicieni care n-au făcut nimic să ne sprijine. Dimpotrivă. Aș fi preferat să-i văd pe aceștia mai aproape de refugiații din Ucraina și de nevoile elevilor în tot timpul anului. Cu smerenie, cu modestie. Lăsând PR-ul de prost gust la o parte”, a adăugat primarul sectorului 1.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, şi soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, au vizitat, sâmbătă, Şcoala Gimnazială "Uruguay" din Sectorul 1 al Capitalei, unde s-au întâlnit cu mame şi profesoare refugiate din Ucraina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
impotriva duamnei Clotilde, se poate asa ceva. Ii recomand sa incerce apa si sapun, si o sa vada cum oamenii nu se mai feresc de ea.
0
0
Hotii din alegeri nu au ce cauta langa prima doamna. Sa nu mai spune-m ca nici nu stii sa vb bine romaneste. Primarita infractoare
1
0
Fara suparare,pe Clotilda nu e necesar sa o inviti nici la o sedinta de scara la bloc,la fel ca si pe Nicusor Dan ala al l**. Oricum niste nimeni ajunsi pe posturi mari nu inseamna ca devin mari pe bune, doar datorita functiilor. Norocul ca acea coloana oficiala nu a fost perturbata de sobolanii cat cainii si nu a cazut gunoi peste Prima Doamna in timpul deplasarii prin Bucuresti.
0
0
Mai bine te-ai spala pe cap !
0
0
La intalnire si sobolanii din sector pa na ra ma!
1
0
Pt ve sa fiii invitata ca ai fraudat alegerele ca sa devii primar
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510