REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Coadă infernală de mașini, la intersecția bulevardelor Ferdinand și Lăpușneanu. Video

Coadă infernală de mașini, la intersecția bulevardelor Ferdinand și Lăpușneanu. Video

Virgil STOIAN 1 noiembrie 2023 | 16:43 2173

Șantierele din oraș îngreunează din ce în ce mai mult circulația. Astfel, miercuri, în jurul orei 16, o coadă infernală de mașini se formase la intersecția bulevardelor Ferdinand și Alexandru Lăpușneanu, din cauza lucrărilor care continuă de foarte mult timp. Nu este singurul loc unde se întâmplă astfel de ambuteiaje, nervii șoferilor fiind întinși la maxim.

Coada infernala de masini, la intersectia bulevardelor Ferdinand si Lapusneanu. Videoambuteiaj în trafic

Cu toate că lucrările ar fi trebuit să fie terminate, acest lucru nu s-a întâmplat, din cauza acestui lucru traficul fiind îngreunat.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ar avea bun simt, primarul si-ar da demisia.
1
1
Pentru ashtia care il acuzatzi doar pe Chizac,mai tantalailor ia spunetzi ce au facut fosti primari pentru Constanza in afara de aprobarile date"investitorilor"mackedoni si lui Spagoveanu de au ras ashtia tot ce era spaziu verede in comuna Constanza din judezul Constanza,ca nici Chizac nu a facut mare lucru mi se pare normal atata timp cat el nu a dat nici un director din primarie afara,el lucreaza tot cu oameni lui mazare care nu pleaca la pensie nici la 70 de ani chipurile de harnici ce sunt,suntezi harnici penyru voi mai leprelor mafioate caci altfel cum se explica ca orusul condus de voi are probleme mult mai mari si arata mai urat de la un an la altul iar voi astia care decidetzi devenitzi mai bogatzi de un an la altul,cred ca rad jigodiile astea cu gura pana la urechi cand vad ca locuitori Constantzei se cearta pe net in timp ce ei au devenit milionari in euro fara sa ii intereseze de halul in care au adus orashul asta prin deciziile lor.
2
3
Davidescu sa-ti dea mazare m**e mai multa ca tare iti place. Toti cacatii care au fost de 30 de ani la primarie NU AU FACUT DECAT MINIM SI NUMAI CE SARE IN OCHI LA DAVIDESCU CE JOACA TABLE CU SECURISTII PENSIONARI IN FATA BLOCULUI. Schimabt tevi neschimabte de 50 de ani, asfaltat calumea nu spoiala jidaneasca pentru spaga a lui pastaie. Lasa ca vine fisu lui mazare sa iti dea sa mirosi o p***a tiganeasca din brazilia la carnaval in mamaia.
2
2
Asa se intampla cand te duci la vot si votezi un individ care NU ARE DOMICILUL IN MUN. CONSTANTA, nu are competentele potrivite, mincinos, care nu se tine de promisiunile din campania electorala, , fost Viceamiral la facut la apelul bocancilor, s.a.!!! Multa atetie pe cine votati la viitoarele alegeri!!
21
1
Cel mai p r o s t primar din istoria umanitatii este primarul w.c.
25
2
nimic nu ingreuneaza mai mult traficul decat leprele de asa-zisi parinti ce-si duc progeniturile cu masina pana in poarta scolii. nesimtirea de la Sc. gen 27 este elocventa.
23
6
Ferdinand cu 1 Decembrie, nu Lapusneanu.
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510