REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Coadă la trimis pachete cu produse tradiționale în Diaspora. Video

Coadă la trimis pachete cu produse tradiționale în Diaspora. Video

Virgil STOIAN 21 decembrie 2023 | 00:00 1773

Crăciunul se apropie cu repeziciune și mii de români trimit pachete rudelor aflate în străinătate. Cel puțin 100 de persoane au așteptat cu sufletul la gură mașina care trebuia să ducă și să aducă colete din Spania, în Gara din Constanța. Aglomerație, așteptare, nervi dar și bucuria că pachetele vor ajunge la cei dragi plecați în străinătate. În această perioadă, firmele de transport sunt supraaglomerate, fiind solicitate la maximum de cei care doresc să trimită dar și să primească pachete.

Coada la trimis pachete cu produse traditionale in Diaspora. Videoînghesuială la pachete

Olanda, Anglia, Franța, Spania sunt doar câteva dintre țările unde firmele de transport duc și aduc colete către românii care nu pot petrece sărbătorile alături de cei dragi. Cârnați, șuncă, tobă, murături chiar și sarmale se găsesc în pachetele care de care mai voluminoase așteptate cu sufletul la gură de cei plecați poate să asigure un trai mai bun celor de acasă. De cealaltă parte, cei plecați în străinătate, trimit cadouri pentru cei dragi rămași în România. „Am doi copii plecați în Anglia la muncă, care nu se pot întoarce acasă de sărbători. Le-am trimis și eu ce am putut și ce m-am priceput. Bucate de-ale noastre tradiționale, niște haine mai groase, și alte mărunțișuri. Sper să ajungă pachetul până de Crăciun”, a declarat pentru cotidianul Replica, o vârstnică care aștepta să predea un colet voluminos.

Coada la trimis pachete cu produse traditionale in Diaspora. Videoînghesuială la pachete

În concluzie, românii se înghesuie să trimită pachete în străinătate, chiar dacă acest lucru le ocupă câteva ore din programul supraîncărcat. Însă, nimic nu e mai prețios decât bucuria celor dragi care deschid pachetele și, pentru o clipă, sunt alături de cei rămași acasă!

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca nici la tzarani nu gaseshti carne de porc mai buna decat la Kaufland atunci dece critica uni romani multinatzionalele care aduc"gunoiul"din tzarile lor in Romania ?.
1
1
Și în Ro se poate câștiga mai frumos că în U.E stand lângă familie și copii cu capul pe perna ta nu SCLAVUL EUROPEI.LA c***t CU GANDIREA VOASTRA
4
1
1 minut 10 lei
0
0
Daca e asa bine afara de ce li se trimit pachete de acasa, ar trebuii sa isi permita sa vina in tara , daca tot pleaca afara ca se castiga bine cum zic, dar si acolo sunt vai mama lor unii, putin sunt cei care o duc bine cei mai multi subzistenta si acolo
4
0
Mai găsești țărani fraieri sa îți vândă porc crescut natural?.Ce este bun mănâncă el ce este țeapă vinde la GUGULANII care pun botul.Acum porcii se cresc și cu boabe la saci de câine.
2
0
Și de data asta ai dat o in bara...Carne de porc de la țărani crescuți cu tot felul de concentrate.Daca nu îl crești natural ajungi sa papi carne tip cauciuc kaufland
3
0
Pentru"sa ne dam voinici",cine te obliga sa cumperi carne de p*****a calitate de la Kafland ma?,sunt pline pietzele si internetul cu tarani care vand carne romaneasca.
3
4
au plecat pt ca aici nu au acceptat sa fie sclavi cu 2 lei si tineretul pleaca masiv in continuare, aici nu au nici un viitor
6
4
Am plecat în pribegie sa fim sclavii pe moșie in u.e.Iar ei ne va da o mare moooooie.Si primim din Ro carne tip cauciucata de la Kaufland cate o bucata.
6
3
Ce viata grea au r*mânașii în străinăt**e. Nici o bucata de carne de porc nu își pot permite. Noroc cu familiile din tara. Oare de ce au plecat în pribegie?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510