REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Cocoș joacă table pe plaja din Mamaia, iar soția lui încinge atmosfera

Cocoș joacă table pe plaja din Mamaia, iar soția lui încinge atmosfera

Replica API 23 iulie 2022 | 00:00 3669

Monica Orlanda este una dintre cele mai senzuale “fete de oraş”. Când nu “încinge” atmosfera în zona de nord a Capitalei, soția lui Alin Cocoș “răvășește” plaja milionarilor, cu formele visate de mulți bărbați. Aceasta a fost văzută la Mamaia, unde se afla într-o minivacanță, alături de fiu, de partenerul de viață, dar și de câțiva prieteni. Imaginile incendiare cu ex-fotomodelul în costum de baie nu trebuie, sub nicio formă, ratate.

Zilele trecute, Monica Orlanda s-a relaxat pe litoralul românesc. Sexy-blonda s-a lăsat mângâiată de razele soarelui arzător și, pentru un bronz uniform, a optat pentru un costum de baie minuscul, roșu, din două piese.

Așa cum se poate observa din imagini, chiar dacă este mama unui băiețel, partenera lui Alin Cocoș și-a păstrat formele de fotomodel. Decolteul răvășitor, posteriorul “obraznic” și picioarele fără pic de celulită au fost “armele” cu care a “distrus”, practic, plaja din Mamaia.

Bălăceală în mare alături de micuțul Mathias

Monica Orlanda s-a desprins foarte rar de micuțul Mathias, în vârstă de aproape patru ani, demonstrând, încă o dată, dacă mai era nevoie, că este o mamă dedicată. Mare parte din timp, fostul fotomodel a stat în apă, alături de fiul ei. Deoarece încă nu a învățat să înoate, puștiul a intrat în mare cu un colac, pentru a fi în siguranță. Mama lui l-a vegheat permanent și și-a luat toate măsurile de precauție pentru ca bălăceala să fie ca la carte.

Alin Cocoș s-a concentrat pe “babaroase”

Pe plaja milionarilor s-a aflat și Alin Cocoș, care a preferat să rămână îmbrăcat și să încingă un “campionat” de table în compania unui amic, la umbră. Când nu a fost în apă, Monica Orlanda a stat întinsă pe șezlong, în apropiere de soțul ei, concentrat pe “babaroase”. A ignorat privirile insistente ațintite asupra ei de ceilalți bărbați aflați pe plajă și și-a aranjat, fără nicio problemă, sutienul. Asta, da, atitudine! La mare, la soare… sexy-blonda este HOT, iar imaginile sunt “de colecție”.

S-a iubit cu Oli Jr. și Alexandru Pițurcă

Monica Orlanda este super-cunoscută în lumea mondenă, datorită frumuseții, dar și relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. S-a iubit cu Oli Jr., dar şi cu Alexandru Pițurcă. După despărțirea de fiul actului tehnician de la Sharjah Football Club (EAU), a început, la începutul anului 2018, o relație cu Alin Cocoș, băiatul milionarului Dorin Cocoș. Timp de patru ani, acesta s-a iubit cu Gina Pistol, în prezent iubita lui Smiley, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Shogori
1
0
sunt retarzii astia doi?
1
0
o taarfa si un laket. probabil fac parte din brigada replica
2
0
sotia lui se cremuieste
2
0
Deci Smiley si Cocos jr ce sunt : cumnati ???
0
0
Si pe cele doua dejectii din articol.
2
0
cwrvelor replica!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513