REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Codin Maticiuc, dezamăgit de condițiile de cazare ale hotelului Vox Marris din Costinești

Codin Maticiuc, dezamăgit de condițiile de cazare ale hotelului Vox Marris din Costinești

Andreea VLAICU 17 iulie 2024 | 00:00 482

Festivalul Beach, Please!, care a avut loc în perioada 10-14 aprilie a.c., în Costinești, a adus zeci de mii de turiști pe litoral. Desigur, printre aceștia au fost prezenți și multe persoane publice. Și cum Codin Maticiuc nu prea ratează astfel de evenimente, acesta a petrecut și la acest festival. Cu toate că a avut numai cuvinte de laudă despre tot ce a însemnat organizarea și desfășurarea evenimentului, în ceea ce privește cazarea lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Codin Maticiuc, dezamagit de conditiile de cazare ale hotelului  Vox Marris din Costinesti

Festivalul care a adunat sute de mii de oameni la un loc a luat sfârșit și odată cu acesta au început să apară și experiențele și părerile participanților despre tot ce a însemnat evenimentul. Nici Codin Maticiuc nu s-a putut abține și a povestit în ce condiții a fost cazat pe durata festivalului.

Afaceristul a fost cazat la Vox Marris. Nemulțumit de condițiile în care a fost nevoit să stea este puțin spus. „M-am cazat, inspirat și nu prea, la Vox Marris în capătul celălalt al stațiunii. Inspirat pentru că fac 35 de minute dus, 35 de minute întors până în festival pe jos. Neinspirat pentru că arată execrabil camerele. Perdele murdare de pete vișinii și lipsă pe alocuri, coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut, care apar când stingi lumina sau când dai drumul la apă să curgă și miros de stătut și igrasie”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, dezamagit de conditiile de cazare ale hotelului  Vox Marris din CostinestiVox Maris Costinești

Codin Maticiuc a fost cazat la hotelul lui Nicușor Năstase

Vox Maris Grand Resort ar trebui să fie una dintre cele mai exclusiviste locații de pe litoral. Patronul este același cu cel care păstorea legendara discotecă Vox Maris, Nicușor (Nicolae) Năstase, un afacerist din Constanța care a pornit de jos și a ajuns să facă o avere de milioane de euro, aflându-se în topul celor mai bogați afaceriști constănțeni. Nicușor Năstase a fost prieten cu Nicușor Ceaușescu, devenind cunoscut în anul 1983, pe vremea când era șeful discotecii Vox Maris. Ulterior, ajutat de prietenii cu dare de mână, a cumpărat complexul Vox Maris, care se întinde pe 7 hectare, pe care l-a transformat într-un resort de lux.

Codin Maticiuc, dezamagit de conditiile de cazare ale hotelului  Vox Marris din CostinestiNicușor Năstase

Complexul Vox Maris, evaluat la 20 de milioane de euro

Nicuşor Năstase a fost din 1982 şeful discotecii Vox Maris din Costineşti, dar a preferat totuşi să plece în străinătate. După o excursie în Spania, a poposit în Germania. Cu banii strânşi a deschis un mic restaurant, iar în 1990 s-a întors în România şi a devenit proprietar al Vox Maris. În timp, Năstase a deschis şi un restaurant în centrul Bucureştiului. Complexul pe care îl administrează se întinde pe o suprafaţă de şapte hectare şi dispune de circa 700 de locuri de cazare. Înainte de criză, specialiştii au evaluat Vox Maris la circa 20 de milioane de euro. Nicuşor Năstase îşi petrece cinci luni pe an la Miami, în America, unde deţine o altă proprietate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tampitu asta il slaveste pe Nutu Camataru
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510