REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
19.5° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Codin MATICIUC va veni în CONSTANȚA să ajute SPITALELE PUBLICE cu BANI PRIVAȚI

Codin MATICIUC va veni în CONSTANȚA să ajute SPITALELE PUBLICE cu BANI PRIVAȚI

Replica API 8 noiembrie 2021 | 00:23 2934

Mondenul Codin Maticiuc face treabă prin Fundația Metropolis, în cadrul proiectului „Spitale Publice din Bani Privați”. De curând, acesta a cumpărat cele 25 de tărgi hidraulice pentru Spitalul Bagdasar Arseni și acum vrea să facă o nouă donație și anume 2 paturi de spital pentru terapie intensivă cu 4 motoare, 1000 de măști FFP3 fără valvă, 1000 cu valvă și 1000 de flacoane dezinfectant. Constănțenii nu au stat pe gânduri și au comentat în număr cât mai mare pentru ca donația să ajungă la Constanța. Printre altele, Maticiuc a transmis că deja a vorbit la Spitalul de Boli Infecțioase și că va veni, în curând, și la Constanța.

Cunoscutul Codin Maticiuc este implicat în foarte multe proiecte caritabile, însă, proiectul său de suflet pare să fie „Spitale Publice din Bani Privați”. Pentru cei care nu știu încă, scopul acestui proiect este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Donații pentru spitalele din țară

De curând, Codin Maticiuc a anunțat că donează 2 paturi de spital pentru terapie intensivă cu 4 motoare, 1000 de măști FFP3 fără valvă, 1000 cu valvă și 1000 de flacoane dezinfectant. „Cel mai mișto GIVEAWAY din România! Adică ăla la care voi nu "trebuie" să faceți nimic. Firma de la care am cumpărat cele 25 de tărgi hidraulice pentru spitalul Bagdasar Arseni vor și ei să se alăture demersurilor noastre de la #spitalepublicedinbaniprivati. Mi-au dăruit 2 paturi de spital pentru terapie intensivă cu 4 motoare, 1000 de măști FFP3 fără valvă, 1000 cu valvă și 1000 de flacoane dezinfectant. Ce puteți voi face dacă păstrăm ideea de GIVEAWAY? Doar dacă vreți desigur: să-mi scrieți la ce spital credeți că sunt ele cel mai de trebuință și eu voi contacta acel spital; firmei care le donează, MLM Medical să îi dați un follow sau chiar un mesaj ca să vadă ce comunitate unită avem noi aici și că îi apreciem; un share ca sa arătăm influencerilor cum arată un giveaway și-n același timp așa poate ajunge pe la vreun manager de spital care are mare nevoie de ele”, este notat în mesajul de donație transmis de Maticiuc.

Pat pentru Terapie Intensivă

Reacțiile nu au întârziat să apară

Dacă ar fi să ne luăm după comentarii, se pare că donația ar ajunge la Spitalul Județean din Buzău, însă, nici constănțenii nu s-au lăsat mai prejos. Mii de constănțeni au lăsat comentarii cu și despre cele mai importante unități medicale din Constanța și anume, Spitalul Județean și Spitalul de Boli Infecțioase care a ars la începutul lunii octombrie.

O mică parte din comentariile constănțenilor:

Click pe fotografie!

Click pe fotografie!

„Codin, am avea nevoie în Constanța de tine. Spitalul de Boli Infecțioase e închis definitiv, peste 200 de persoane angajate acolo rămân în stradă iar noi, constănțenii, ne chinuim să strângem, din donații, bani să-l redeschidem dar nu e suficient. Suntem ditamai orașul rămas fără spital…”, i-a scris o constănțeancă. Maticiuc nu a ezitat să îi răspundă femeii și a asigurat-o: „am vorbit. Vin în curând acolo”.

Click pe fotografie pentru a vedea răspunsul lui Codin Maticiuc

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
apreciem in ciuda cortinei donatiile din partea lui codin, dar cum zice cineva mai jos, daca boratii aia de medici si asistente ar dona spaga, am avea standarde vestice. javrelor
4
3
asta tine loc de impozitul care trebuia de mult achitat
6
1
"Drumul spre Iad este pavat cu aur"Se sterge pedigree cu stele,ca face fapte pt spitale...
5
0
Bravo, acest om trebuie sprijinit de toti!
5
7
mai bine halatele albe ar dona zilnic spaga catre spital, asa ar fi bani pt toate! jigodii lacome, doar pamantul ii mai satura!
13
2
dupa tacsu ce a facut afaceri cu statul si invarte bani prin paradisuri fiscale, acum cica baga bani privati, ba voi cititi ce scrieti ca pe noi ne cenzurati?
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303