REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

'Colindătorii' au început să FURE din CASE, la Valu lui Traian

'Colindătorii' au început să FURE din CASE, la Valu lui Traian

Replica API 13 decembrie 2020 | 02:50 3112

Cetele de „colindători” de la Valu lui Traian au dat clopoțeii și sorcovele pe rangă și șurubelniță.

Mai mulți locuitori din localitate s-au trezit cu casele vandalizate după ce, așa zișii colindători, văzând că nu li se deschide ușa, au decis să o deschidă singuri.

„Au început din nou sa apară grupuri de colindători fără clopoțel sau sorcova, ci cu ranga sau șurubelnița. În această seară, colindătorii văzând că nu li se deschide ușa, au decis să o deschidă singuri, mie și vecinului din stânga mea. Ne-au spart ușa și au luat lucruri mărunte, ce au găsit prin casă (un ciocan, un patent etc) însă vecinului din spatele casei mele i-au furat și 2 geamuri...

Părerea mea este ca ăsta este doar începutul și cazuri de genul vor fi tot mai dese. În această seară am fost de 3 ori la interval de maxim o oră și tot degeaba, poate putem găsi o soluție împreună!!!”, au explicat locuitorii din Valu lui Traian.

D.M., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va suparati oameni buni..nu sunt din localitate si as vrea un raspuns sincer si avizat. De ce dupa ce treci podul de la Cernavoda si pana la Constanta se simte asa un miros...pregnant de zer..de branza de oaie?? Multumesc anticipat. A..si e plin de tzantzari chiar si iarna. Tzantzarii trebuie sa fie omorati nu??
6
1
Mwe la machidonime..ca miroase numa a zer de oaie
10
1
Nu putem adopta solutia Mihail Kogalniceanu deoarece coloratii din Valu sunt protejati de prea inaltul Florin
11
0
Adoptati solutia Mihail Kogalniceanu 1994 cand romanii si machidonii i-au linsat pe tiganii din localitate. A fost razboi atunci dar ciorile au zburat din Kogalniceanu
8
0
Politia verifica declaratile pe propria rasundere si daca ai masca pe fata si nu mai are cand sa se ocupe si de hoti, talhari s.a.!! Astea sunt ordinele de la " Guvernul meu"!!!
8
2
Toata lumea stie ca sunt ciorile de pe deal care vin la furat. Dar de atatia ani nimeni nu le face nimic.
18
1
astia te omoara si pentru cinci bani, si de regula nu se duc la cei bogati, se duc sa fure tot de la cei saraci, la aia bogati nu indraznesc ca aia au arme de foc
13
1
sunt expermentati, au masterate din strainatate, diplomati adevarati, o sa inceapa si la sirul de carnati!
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620