REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Colivă cu foiţă de aur la înmormântarea de lux a Mioarei Roman

Colivă cu foiţă de aur la înmormântarea de lux a Mioarei Roman

Mariana MURAT 26 februarie 2024 | 14:48 2502

Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum, iar slujba de înmormântare va fi oficiată de patru preoţi. 

Coliva cu foita de aur la inmormantarea de lux a Mioarei Roman

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus, încă de ieri, la capela bisericii Sf. Gheorghe Nou din București, iar înmormântarea va avea loc la cimitirul Reînvierea. Fostul premier Petre Roman, cu care Mioara Roman a fost căsătorită peste 30 de ani, a venit ieri la priveghi.  Fiicele Mioarei Roman îşi iau rămas bun de la mama lor, fosta soţie a primului premier de după Revoluţie. 

Ultimul drum al Mioarei Roman va fi unul demn de o fostă soţie de lider politic, cu foarte multe flori albe, așa cum își dorește fiica ei, Oana Roman, cu colivă cu foiţă de aur şi slujbă oficiată de patru preoți. "Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici", a transmis Oana Roman, pe un cont de socializare.

Coliva cu foita de aur la inmormantarea de lux a Mioarei Roman

Cine a fost Mioara Roman

Mioara Roman avea 83 de ani şi a murit singură la azilul de lux unde era internată de mai multă vreme. Oana Roman a explicat în mai multe rânduri că Mioara Roman avea mai multe probleme medicale, inclusiv o semipareză la o mână şi trebuia supravegheată de personal specializat. Mioara Roman a fost jurnalist la postul naţional de radio şi profesor de limba şi civilizaţia arabă. 

Ultimii ani de viaţă i-au fost zbuciumaţi. A pierdut un proces cu RA-APPS şi a fost obligată să plece din vila din cartierul Primăverii, pentru că nu mai putea plăti chiria uriaşă. Mioara Roman s-a stins din viață, noaptea trecută, la vârsta de 83 de ani, chiar la azilul din Snagov unde era internată de câteva luni. Potrivit unor surse, decesul ar fi survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Pentru a-i oferi în permanență îngrijirea de care are nevoie, Oana Roman a decis să îşi ducă mama la un azil de lux din Snagov, unde primea toată îngrijirea de care avea nevoie, și era vizitată frecvent de fiica și de nepoata ei.  Mioara Roman, pe numele ei de fată, Mioara Georgescu, a fost prima soţie a primului premier al României, după Revoluţie, Petre Roman. Împreună au avut o fată, Oana Roman. Cei doi au fost împreună timp de trei decenii, însă au divorţat în anul 2007. Mioara şi Petre Roman au avut un mariaj ce a durat mai bine de trei decenii şi au o fiică împreună. În 2007, cei doi au pus punct căsniciei, iar fostul premier s-a recăsătorit. Chiar şi după divorţ, politicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru Mioara Roman, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru cinci generatii ! Intrebari ? La basholdina gingasa !
8
0
Traim vremuri marete...nici coliva nu mai e ce-a fost.
10
0
Cat fast . Parca avea 20 ani . Asta a fost , dar cand vine vorba de datoria catre Stat ,cele doua vor zice ca nu au bani . Rusine .
8
0
penibilcoliva cu foita de aur.manelisme.parvenitism.prostgust.nesimtire
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510