REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Comediantul Micutzu: „Ar merge și la noi o mișcare din asta, cu tentativă de asasinat la Geoană“

Comediantul Micutzu: „Ar merge și la noi o mișcare din asta, cu tentativă de asasinat la Geoană“

A.F. 17 iulie 2024 | 00:00 381

După ce Donald Trump a scăpat unei tentative de asasinat, unul dintre cei mai controversați comedianți români, Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a găsit de cuviință să spună că o scenă asemănătoare cu cea din SUA ar trebui să aibă loc și în România, cu Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO și posibil candidat la alegerile prezidențiale, drept țintă.

Comediantul Micutzu: „Ar merge si la noi o miscare din asta, cu tentativa de asasinat la Geoana“Cosmin Nedelcu, alias Micutzu

„Ar merge și la noi o mișcare din asta, cu tentativă de asasinat la Geoană, doar că al nostru s-ar bucura că a scăpat înainte să se tragă”, a scris, pe Instagram, comediantul care are o condamnare la activ, după ce a amenințat și a lovit câțiva bucureșteni, chiar pe stradă.

Declarația a stârnit reacții diverse în rândul publicului și a generat discuții pe rețelele sociale.

Rețeaua de socializare a decis să șteargă postarea controversatului comediant, care a continuat, însă, ironiile, părând că nu înțelege deloc gravitatea vorbelor sale, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce sunt acte de terorism in alte tari decat Romania? Pentru ca obiectivele din acele tari conteaza. La noi,nu mai ar avea ce distruge in asa fel incat sa depaseasca dezastrele facute chiar de politicienii si mafia nationala. Atentate la candidatii romani? O tampenie cat Everestul. Cui ii pasa de niste indivizi care la randul lor au o mare fasaiala pentru romani? Cine credeti ca ar fi emotionat,in afara doar de persoanele in cauza si de stiristi? Avem noi oameni asa de valorosi care sa cadideze undeva si sa devina incomozi cuiva anume? Pai inca nu s-a demonstrat asa ceva. Singurii in pericol suntem noi,populimea romaneasca,aflata mereu sub cate un jug si nevoiti de secole sa spunem ca suntem liberi si demni,fara sa fim asa.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365