REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Comentariul lui Lionel Messi a stârnit mii de reacții la fotografia soției sale

Comentariul lui Lionel Messi a stârnit mii de reacții la fotografia soției sale

Valentina CAMARA 27 februarie 2023 | 00:00 525

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo trăiesc una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul internațional. Relația lor s-a consolidat odată cu nașterea celor trei băieței superbi pe care îi au împreună. De curând, frumoasa parteneră a argentinianului a postat o nouă fotografie, pe intenet. Chiar dacă s-a lăsat cu sute de mii de reacții din partea fanilor, comentariul fotbalistului a fost cel mai apreciat.

Comentariul lui Lionel Messi a starnit mii de reactii la fotografia sotiei sale

Cea mai recentă fotografie postat de partenera lui Lionel Messi a strâns mii de reacții pe pagina sa de Instagram. Nici Lionel Messi nu s-a lăsat mai prejos, motiv pentru care i-a lăsat și el un comentariu iubitei lui.

Comentariul lui Lionel Messi, mii de reacții pe internet

Cuplul format din Lionel Messi și Antonela Roccuzzo a adunat aprecierile a milioane de fani din întreaga lume, datorită relației pe care cei doi o au încă din adolescență.

Starul argentinian pare că se îndrăgostește pe zi ce trece de frumoasa sa parteneră. Și, de această dată, campionul mondial a vrut să profite de ocazie și a făcut un gest de iubire față de șatenă.

După ce Antonela Roccuzzo a postat, de curând, o fotografie, pe pagina sa de Instagram, fotbalistul argentinian a decis că este momentul să îi arate acesteia dragostea pe care i-o poartă. Astfel, la fotografia unde aceasta era îmbrăcată în haine sport, negre, Lionel Messi i-a scris un comentariu aparte.

Ce mesaj a transmis argentinianul

Lionel Messi a postat 3 emoji-uri de "îndrăgostit" chiar în secțiunea de comentarii.

În timp ce postarea Antonelei Roccuzzo a adunat aproape 3 milioane de like-uri în primele 12 ore, mesajul lăsat de fotbalist, a strâns peste 40.000 de aprecieri și aproximativ 2.000 de alte comentarii, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303