REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Comic-Con 2024: Avanpremieră cu cele două staruri din „Deadpool & Wolverine“

Comic-Con 2024: Avanpremieră cu cele două staruri din „Deadpool & Wolverine“

A.F. 27 iulie 2024 | 00:00 66

Actorii Ryan Reynolds şi Hugh Jackman au dat joi startul unei noi ediţii a Comic-Con în California, un important eveniment dedicat culturii pop, printr-o proiecţie specială a lungmetrajului "Deadpool & Wolverine", filmul lor cu supereroi, care, potrivit estimărilor, ar putea stabili noi recorduri de box-office, informează AFP, potrivit Agerpres.

Comic-Con 2024: Avanpremiera cu cele doua staruri din „Deadpool & Wolverine“Ryan Reynolds

"Un film 'Deadpool & Wolverine' reprezintă literalmente ceva ce am aşteptat toată viaţa mea", a declarat în faţa publicului actorul Ryan Reynolds, interpretul personajului Deadpool, înaintea proiecţiei.

"Am făcut înconjurul lumii cu acest film, dar cireaşa de pe tort este aici şi acum", a adăugat Hugh Jackman, care îl interpretează pe Wolverine.

Cele două staruri de la Hollywood au urcat pe scenă în faţa unui public compus din 6.000 de fani entuziasmaţi - dintre care mulţi erau deghizaţi în costumele unor supereroi - care au câştigat prin tragere la sorţi posibilitatea de a asista la seara de deschidere a evenimentului Comic-Con din San Diego, unde biletele de acces se află la mare căutare.

Cu scenele sale de luptă deosebit de sângeroase, glumele mai mult decât grosiere şi tendinţa personajului Deadpool de a se adresa publicului, acest film reprezintă o lansare extraordinară în universul Marvel.

El a primit ratingul "R" în Statele Unite: persoanele cu vârste sub 17 ani vor trebui să vină însoţite de adulţi pentru a putea să vizioneze această peliculă.

Lansat în cinematografele din lumea întreagă weekendul trecut, filmul "Deadpool & Wolverine" ar putea obţine încasări de până la 200 de milioane de dolari în sălile de proiecţii din America de Nord în weekendul său de debut (26-28 iulie), au sugerat jurnaliştii de la revista Variety.

Precedentul record stabilit de un film cu rating "R" este deţinut de primul film din seria cinematografică "Deadpool", care a obţinut încasări de 132 de milioane de dolari în weekendul premierei sale din 2016 în Statele Unite şi Canada, după ce a beneficiat la rândul lui de o proiecţie specială la Comic-Con.

Despre Comic-Con

Comic-Con, unul dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate culturii pop şi care atrage în zilele noastre staruri de prim rang, a debutat în urmă cu 50 de ani sub forma unei reuniuni modeste consacrate tematicilor abordate în revistele de benzi desenate, în subsolul unui hotel.

În acest an, Comic-Con ar urma să atragă aproximativ 135.000 de spectatori. Ediţia din 2024 contrastează cu cea de anul trecut, când grevele de Hollywood i-au împiedicat pe actori să fie prezenţi la eveniment şi au diminuat interesul fanilor.

Alături de proiecţia specială a noii superproducţii Marvel, joi seară a fost organizată şi o masă rotundă dedicată filmului de animaţie "Transformers One", cu Chris Hemsworth în distribuţie, în timp ce regizorul Roland Emmerich a participat la promovarea noului său serial TV, "Those About To Die", o producţie inspirată din perioada Romei Antice şi cu o intrigă în care abundă curse cu care de luptă şi scene cu lupte de gladiatori, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436