REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Comisari ANPC, agresați de un operator economic! Video

Comisari ANPC, agresați de un operator economic! Video

Virgil STOIAN 13 decembrie 2023 | 15:44 3273

Scandal la un control al comisarilor ANPC la un motel. În urma găsirii unor nereguli privind activitatea operatorului economic, inspectorii au decis amendarea acestuia, lucru care a dus la agresarea comisarilor de către patron.

Comisari ANPC, agresati de un operator economic! Videopatronul agresiv

Iată neregulile găsite: ”SC Motel-Champing Silvia Srl la partea de cazare au fost identificate saltele fără protecție, pereți și tavane cu porțiuni ale tencuielilor fisurate, cearceafurile plic și perdele cu porțiuni pătate, țesătură destrămată, saltele îngălbenite fără plasă anti insecte, fără plan evacuare și fără mesajul probatură. A fost aplicată o sancțiune de 3000 de lei pentru nerespectarea art. 7c4. La bucătărie și bar zi  s-au identificat produse cu DDM depășit, ustensile neprofesionale, cotlet porc în curs de recongelare, ceafă și cotlet porc achiziționate vrac și identificate feliat și ambalate în pungi de pâine, cloramina utilizată avea termen depășit și neutilizate. În depozitul de veselă care era impropriu s-au identificat excremente de rozătoare. S-a aplicat o sancțiune în valoare de 5000 lei pentru nerespectarea art. 7c2 din Og21/1992 și s-a dispus măsura de oprire temporară a activității. S-a identificat afișat afară Hotel Silvia iar din documentele prezentate s-a constatat că este încadrat la Hostel și s-a aplicat un avertisment conform art 6 1 f din Legea 363/2007 și s-a propus încetarea de practică comercială” au transmis reprezentanții OPC.

Video:

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Carciumari comunisti combinati cu turisti de mare stima, perdelele nu se rup singure de obicei și nici petele pe saltele nu apar de la sine. Ar insemna sa pui pe toti ghertoii sa semneze proces verbal la intrare si iesire, da asta nu mai exista pe lege, doar obligatii ca sa vina baietii veseli si sa constate, fix in perioada sarbatorilor. ar trebui interzise controalele tematice in noiembrie si decembrie. O sa faca foamea toate leprele astea.
0
3
HUOOOO.. primul comentariu care a folosit si creierul. Ba ce drk ma? Nu v-ati saturat de carciumarii astia comunisti?
5
1
f**u-van gura de r*mâni idioti, hodorogul ăla face bani pe sănătatea noastră, mergeți și vă cazați și mâncați la el dacă vă tine
4
1
Așa nenorociți ați devenit,aduceți oamenii la disperare.Seful vostru îl copiază pe Piedone 1 la 1. Șeful vostru Horia Constantinescu când agresa oamenii pe plajă unde erați?! Degeaba te chinui Horică,primar la Constanța nu o să ajungi,știe lumea ce lepra esti!
2
9
Acolo an poza,se vede un om an varsta care bănuiesc a-și apară afacerea sa .Nu vad vreun monstru.Nu va e rușine,cred ca nu a avut omul sa I dea șpagă.Fuutuuvan gura de BUGETARI sleiosi.
1
13
Pentru iubitul sponsor horia constantinescu
4
6
Controlati-i pe cei care comercializeaza produse interzise minorilor! Tutun,bauturi,tigari electronice ce contin nocotina si alte ,,minuni"!
19
0
sanctiune sau amenda ptr agresarea functionarilor publici nu exista ? si de asta isi fac de cap toti infractorii si mitocanii din tara asta
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510