REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
20.4° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Compania de autostrăzi, CNAIR, l-a umplut de contracte pe Dragomir de la Oyl Company Holding!

Compania de autostrăzi, CNAIR, l-a umplut de contracte pe Dragomir de la Oyl Company Holding!

Andreea VLAICU 20 august 2024 | 00:00 247

Milionarul Corneliu Dragomir, de la Oyl Company Holding, a bătut palma cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) privind contractul referitor la „Lucrări de întreținere curentă - Lucrări de estetică și scurgerea apelor – DRDP Constanța – SDN Călărași”. Firma este cunoscută ca fiind firmă de casă a companiei și este deținută de Dragomir, apropiat al altui celebru asfaltator, Theodor Berna care a fost consilierul fostului preşedinte Traian Băsescu. Acordul cadru are o valoare de peste 7 milioane de lei.

Compania de autostrazi, CNAIR, l-a umplut de contracte pe Dragomir de la Oyl Company Holding!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat un acord cadru pentru întreținerea drumurilor și lucrări de estetică și scurgerea apelor din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța și Secția de Drumuri Naționale Călărași. Valoarea acordului este de 7.230.607 de lei. Câștigătoarea licitației este nimeni alta decât firma Oyl Company Holding AG SRL, una dintre firmele de casă ale companiei.

Dragomir, apropiat de-al lui Băsescu

Oyl Company Holding SRL este deținută de milionarul Corneliu Dragomir, apropiat al altui celebru asfaltator, Theodor Berna, fostul consilier al fostului președinte Traian Băsescu.

Compania de autostrazi, CNAIR, l-a umplut de contracte pe Dragomir de la Oyl Company Holding!  asfaltare

Sute de lucrări la stat

Oyl Company Holding AG SRL este deţinută de Corneliu Dragomir şi reprezintă una din firmele abonate la contractele CNAIR. În decembrie 2018, aceeaşi Oyl Company Holding AG SRL primea tot de la CNAIR lucrări de întreţinere a drumurilor din cadrul DRDP Constanţa, de peste 66 milioane lei. În ultimii 10 ani, firma a încheiat câteva sute de contracte cu statul, în valoare de 150 de milioane de euro. Corneliu Dragomir a fost surprins în compania controversatului afacerist Nelu Iordache la petrecerea de Revelion de la Cabana Teleferic la care a participat şi ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grebacic.

Compania de autostrazi, CNAIR, l-a umplut de contracte pe Dragomir de la Oyl Company Holding!  Oyl Company Holding AG

Date despre Oyl Company Holding AG

Oyl Company Holding AG SRL este deţinută de Corneliu Dragomir şi reprezintă una din firmele abonate la contractele CNAIR. Societatea este înființată în anul 2006 și are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 305 milioane de lei, profit de 40 de milioane de lei și datorii de 86 de milioane de lei, cu 388 de angajați raportați.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212