REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.3° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
30.3° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Compania IMPACT își mărește PORTOFOLIUL: vile și blocuri la standarde EUROPENE, în cartierul Boreal Plus. VIDEO!

Compania IMPACT își mărește PORTOFOLIUL: vile și blocuri la standarde EUROPENE, în cartierul Boreal Plus. VIDEO!

Replica API 28 mai 2021 | 00:35 2269

Impact Developer& Contractor, unicul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, finalizează vilele din cadrul ansamblului Boreal Plus, primul ansamblu rezidențial construit în Constanța, la standarde internaționale de sustenabilitate impuse de certificarea BREEAM Excellent. A fost realizată fundația primelor blocuri, cu un total de 209 apartamente, a căror livrare este preconizată a avea loc în prima partea a anului viitor. Dezvoltatorul a avansat lucrările la parcarea etajată, cu înălțime P+4E, trecând de primul nivel al construcției.

Ansamblul Boreal prinde contur! 18 vile se află la stadiul final de execuție, construite sustenabil, iar acestora li se alătură 9 blocuri de apartamente, care aduc un plus de calitate, confort și facilități: grădiniță privată, spații verzi, spații comerciale, locuri de joacă, parcări private, acces securizat, vedere panoramică, hypermarket, teren de sport.

Este un proiect ambițios și de interes în rândul constănțenilor care își doresc o locuință la standarde înalte și de calitate.

IMPACT, în Constanța din anul 2002

Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor, a declarat că Impact este pe piața din Constanța din anul 2002, iar de atunci, până în prezent, compania a evoluat destul de mult, migrând de la conceptul de casă individuală către condominium.

Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor

”După cum ştiţi, noi am venit în Constanţa în 2002. Pentru, noi e o continuare a proiectului Boreal care la vremea aceea a avut un impact pozitiv în comunitatea din Constanţa. Între timp, am migrat de la conceptul de casă individuală către condominium. Avem încă cele 18 vile pe care le-am finalizat, le livrăm în iulie, şi toată infrastructura aferentă şi continuăm în spate cu conceptul de condominium. Ca şi companie, noi nu facem blocuri, nu facem dormitoare, noi facem comunităţi. Noi suntem prima companie imobiliară care am luat BREEM excelent, un certificat intenațional de calitate în construcţii. Deci acesta este angajamentul nostru pe care îl aducem constănţenilor. Investiţia într-o casă este o investiţie pe termen lung şi lumea trebuie să înceapă să vadă şi ce este în spatele zidurilor. Comunitatea beneficiază de 12 mii de metri de spaţii verzi, de grădiniţă de spaţii comerciale. Este o comunitate în care poţi să trăieşti, în care poți să-ţi laşi copiii să se joace în faţa casei fără să-i calce maşina. Traficul este restricţionat, înăuntru este o comunitate protejată, e securizată. Aducem linişte familiilor care vor locui în complexul nostru”, a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor, precizând, totodată, că cele 18 vile sunt puse imediat la vânzare, dar că au început vânzările şi pentru apartamente.

Vânzările Impact au crescut, în ciuda pandemiei

Sebeșanu a mai declarat că anul trecut, compania a avut un profit foarte bun, în ciuda pandemiei. ”Acum două săptămâni am lansat proiectul la Iaşi, cel mai mare proiect din Moldova, venim cu Boreal, în toamnă vom mai lansa un proiect în Bucureşti. Anul trecut a fost cel mai bun an al nostru în pofida pandemiei. Acțiunea în ultimele 6 luni s-au dublat la Bursă, suntem o companie listată. Suntem într-un trend ascendent, iar Boreal Plus vine ca un lucru normal. Vrem sa finalizăm acest proiect început acum 20 de ani”, a continuat CEO.

Oportunitatea achiziționării în RATE

Prin compania Impact Finance, parte a grupului Impact, se oferă serviciu de intermediere a creditelor pentru clienții proiectelor companiei, colaborând cu cele mai importante instituții bancare. ”Avem Impact Finance, o companie cu care facem brokeraj pentru clienţi. Filozofia noastră este să fie un singur punct de contact al clientului, să nu-l punem pe drumuri, avem oferte de la 10 bănci pentru a le găsi cea mai bună modalitate de finanţare. Avem o companie cu care facem şi partea de administrare a blocurilor şi care poate să asigure confortul şi după ce vindem”, a precizat Tinu Sebeșanu.

VIDEO:

IMPACT are în plan construcția și în zona centrală a Constanței

Unul dintre acționarii Impact, Gheorghe Iaciu, a declarat că, în momentul în care a fost cooptat în companie, strategia s-a schimbat spre o altă zonă.

Gheorghe Iaciu, acționar

”Eu sunt acţionar la Impact din 2013. Strategic, până în 2013, Impact construia cartiere de case şi nu apartamente. De când am preluat eu, linia directoare pe care am dat-o oamenilor care au intrat în top management a fost să convergem către apartamente pentru că posedăm terenuri mari. Este o piață mult mai mare, de aceea în lotizările pe care le-am avut, unele loturi erau şi pentru case. Aşa am ajuns să implementăm şi proiectele acestea de casă, unele loturi au fost vândute către oameni, dar ce loturi au rămas la noi le-am alocat pentru grădiniţă, la o negociere cu Primăria. Este un proiect frumos, urmează să fie pus în practică odată ce blocurile se ridică. Avem și blocuri P+8, ca să existe o distanţă încât blocurile să nu influenţeze locuirea la case, le-am amplasat adecvat, orientate nord sud pentru a avea însorire, un criteriu care nu prea este comun în zonă, care permite lumină naturală în toate zonele de locuire. Pentru noi sustenabilitatea este fundamentul de business, are un cost și de obicei te împinge la un cost mai ridicat, dar înseamnă şi calitate”, a spus Iaciu.

”Ne interesează achiziţiile în oraş, în zona centrală, avem o scrisoare de intenţie. Avem o dezvoltare de volum, un preţ pe categoria medie, oamenii care au salarii bune dar vor să cumpere cu credit bancar”, a încheiat Gheorghe Iaciu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016