REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Competiția de lupte tradiționale tătărești Kureș, la final. Iată câștigătorii

Competiția de lupte tradiționale tătărești Kureș, la final. Iată câștigătorii

Replica API 11 septembrie 2022 | 00:00 3219

Sezonul competițiilor de lupte tradiționale tătărești - kureș din anul 2022 s-a încheiat sâmbătă, 10 septembrie, cu Turneul Internațional „Trofeul Mării Negre”, care a avut loc la Constanța. Evenimentul organizat de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România cu sprijinul Consiliului Județean Constanța a reunit un număr foarte mare de spectatori care i-au încurajat, susținut și aplaudat pe concurenții înscriși la cele două categorii, Tineret și Open.

Locul I la Tineret a fost adjudecat de Ion Botnaru din Republica Moldova, iar pe locul al doilea s-a clasat Geylan Mologani. La secțiunea Open, premiul I i-a revenit luptătorului Denis Gelil, iar al doilea loc lui Serhan Isleam.

La turneul care a încheiat sezonul de kureș de anul acesta au fost puse în joc premii substanțiale pentru toți concurenții.

La competiția de kureș de la Constanța au fost prezenți președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, deputatul UDTTMR, Varol Amet, reprezentantul Consiliului Județean Constanța, Gabriel Monea - administrator public, muftiul Muurat Iusuf, și consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toz tartalar marnanda aram chiaparler
0
0
Pai eserghep mai e presedinte? Inseamna ca ar trebui sa dea cu subsemnatul pentru sumele cheltuite, daca nu mai e? Din milionul de euro primit anual, se sifoneaza prin asa zise evenimente. Masinile de la udttmr, deservesc interesele metropollitan, madam nida, amanta lui eseerghep, fiind una dintre fericitele plimbaretze. La fel si failmilia deputatului, care acum 8 ani in urma, a lasat uniunea fara venitul de la guvern. Acum, mare tovarasie pe cei doi. Banii, ochiul draqului, poate sa confirme si mufftiul, care a preluat obiceiurile condamnatului eseerghe. Ce sa faci, borekui de romanca e dulc
0
0
Gelil scursura si stropitor
1
0
Ma voi cenzurati cuvantul t a t a r? Sunteti sanatosi la cap? Ia sa fac o proba...tatar
0
0
Gelil nu mai e presedinte, a fost si va ramane un impostor, un jeg de om
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513