REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.3° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

Complex rezidențial exclusivist la malul Mării Negre. Solid Residence Skyline ridică luxul la înălțime

Complex rezidențial exclusivist la malul Mării Negre. Solid Residence Skyline ridică luxul la înălțime

A.F. 11 august 2024 | 00:00 401

Solid Residence ridică ștafeta pe piața imobiliară de la malul mării. Cel mai nou complex semnat de Solid House surprinde printr-o arhitectură spectaculoasă, în prima linie la Lacul Siutghiol, facilități exclusive și unități rezidențiale de lux. 

 Complex rezidential exclusivist la malul Marii Negre. Solid Residence Skyline ridica luxul la inaltime

Solid Residence Skyline este caracterizat de o viziune originală, conturată în jurul eleganței, excelenței și a stilului ultra-modern. De la panorama uimitoare asupra mării sau a Lacului Siutghiol, până la facilități de relaxare exclusive pentru proprietari, fiecare detaliu a fost atent integrat în proiect pentru a duce stilul de viață contemporan la următorul nivel.

Acces instant la distracție ori relaxare direct din complex

Fie că alegi un studio sau un apartament cu 2 sau 3 camere din cele 384 de unități rezidențiale, dispuse pe 15 etaje, fiecare oferă oportunități nelimitate de relaxare și distracție.

Sunt 7000 mp de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, care înconjoară complexul. În același timp, amplasarea excelentă în inima stațiunii Mamaia oferă acces imediat la spațiile comerciale din apropiere, restaurante și alte puncte de atracție din cea mai populară stațiune de la malul mării.

Timpul petrecut la centrul SPA sau la piscina privată, o serie de antrenamente în sala de fitness, apusul privit de pe ponton ori o petrecere cu prietenii pe rooftop sunt activități menite să deconecteze de la monotonia de zi cu zi. Adaugă la toate acestea, panorama spectaculoasă care te urmărește mereu și vei înțelege și mai bine de ce Solid Residence Skyline este mai mult decât un simplu complex de apartamente. 

Confort SMART HOME și facilități premium pentru un stil de viață la superlativ

Definiția eleganței este completată în complexul Solid Residence Skyline de finisajele premium, precum pardoselile placate cu piatră naturală sau plăci ceramice, sistemul de încălzire în pardoseală și tehnologia SMART HOME. Spațiul din fiecare apartament sau studio este extins de un balcon spațios, cu vedere la mare sau Lacul Siutghiol, în funcție de poziționarea aleasă. Ideile inedite de amenajare își găsesc rapid loc să fie puse în practică, fiindcă locuințele din complex beneficiază de o compartimentare inteligentă și au suprafețe cuprinse între 60 și 200 mp.

Cele 487 locuri de parcare sunt împărțite în parcarea subterană, supraterană și cea supraetajată, cu acces restricționat . Mai mult, vei găsi stații electrice de încărcare chiar în complex. 

„Solid Residence Skyline a fost conceput să depășească așteptările. De multe ori, când vine vorba de achiziția unui imobil, nu îndrăznim să visăm mai mult. Însă, noi am îndrăznit și am adus împreună toate elementele care aduc inevitabil sentimentul de fericire, trăit acasă: apartamente cu o panoramă care îți taie răsuflarea, în inima unei stațiuni care vibrează. Facilitățile premium de relaxare din complex completează misiunea proiectului nostru, aceea de a oferi comunității Solid Residence Skyline cele mai înalte standarde de trai”, adaugă Managerul General, Dl. Ramazan Gur.

Apartamentele din complex sunt deja disponibile pentru vizionări și beneficiază de prețuri imbatabile de lansare. Așadar, nu amâna o vizită la biroul de vânzări de pe Bulevardul Mamaia, nr. 367, unde te așteaptă echipa de consultanți Solid House sau vizitează www.solidhouse-skyline.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118