REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 29 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6805
22.4° Constanța Luni, 29 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6805
 

Complexul Dunărea din Eforie Nord este plin de gândaci... condiții mizere, la prețuri de lux. Video

Complexul Dunărea din Eforie Nord este plin de gândaci... condiții mizere, la prețuri de lux. Video

Deria ISLEAM 29 iulie 2024 | 00:00 273

Un complex hotelier din Eforie își bate joc de turiști. Este vorba despre Complexul „Dunărea”, unde clienții se plâng de mâncarea proastă și de camerele neîngrijite pe care trebuie să le împartă cu... gândacii! Este scandalos ca în anul 2024, când stațiunile turistice românești au cea mai mare nevoie de turiști pentru ca economia țării să nu se ducă de râpă, să plătești bani grei și să dormi cu... insecte!

Complexul Dunarea din Eforie Nord este plin de gandaci... conditii mizere, la preturi de lux. VideoComplex Hotelier „Dunărea”, Eforie Nord

Gândaci în camera hotelului de 3 stele „Dunărea” din Eforie Nord

Potrivit informațiilor noastre, un sejur din complexul Dunărea s-a transformat, pentru niște turiști, într-un coșmar. Oamenii economisesc pe parcursul unui an întreg pentru a-și permite o vacanță pe litoralul românesc, iar patronii hotelurilor, în loc să aprecieze că încă vin români la mare, se gândesc doar cum să-și umple buzunarele, iar serviciile lasă de dorit. 

Video 1:

Deși șapte nopți de cazare costă cât două salarii minime din România, clienții s-au trezit cu musafiri nepoftiți în cameră, mai exact cu gândaci...

Complexul Dunarea din Eforie Nord este plin de gandaci... conditii mizere, la preturi de lux. VideoComplex Hotelier „Dunărea”, Eforie Nord

Plătești peste 1000 de euro pentru a dormi lângă gândaci

Un sejur de șapte zile la acest complex ajunge la peste 1000 de euro pentru 2 adulți și, totuși, vorbim despre Eforie... nu despre Bali sau Thailanda. 

Complexul Dunarea din Eforie Nord este plin de gandaci... conditii mizere, la preturi de lux. VideoPrețurile Complexului Hotelier „Dunărea”, afișate pe internet

„Mâncarea miroase a pantofi!”

Nu doar curățenia este un aspect tratat cu indiferență, ci și mâncarea. Clienții spun că „miroase a pantofi... și nu cred că este în condiții optime!”

Complexul Dunarea din Eforie Nord este plin de gandaci... conditii mizere, la preturi de lux. VideoComplex Hotelier „Dunărea”, Eforie Nord

Video 2:

De altfel, nici recenziile de pe internet nu sunt plăcute. „Camere mizerabile. Nu s-a făcut curat deloc 4 zile, s-au schimbat prosoapele doar la cererea mea. Clădirile din spate (5) au camere oribile, mici și murdare. Mâncarea scumpă, aceleași feluri de mâncare și la mic dejun și la cină zilnic. Plaja la 30 de minute pe jos, nu ai parcare, drumul este plin de gropi. Pe plajă șezlongurile sunt practic lipite, nu ai spațiu deloc. Prețul a fost prea mare pentru ceea ce oferă. 1300/3nopti/cameră cu mic dejun. Nota 0 și nu recomand”, a postat un turist, în urmă cu o săptămână, pe internet. Un altul spune că „experiență total neplăcută. NU RECOMAND!!! În afară de piscină, care este curată si destul de mare, nu are nimic care să justifice prețul: mâncarea este foarte scumpă și porțiile mici, micul dejun îți oferă un singur fel de salam sleit, cașcaval, măsline, nici un fel de fructe sau iaurt ( în cazul in care mai ai si copil mic, este o problemă), prânzul și cina cuprind aceleași 2-3 feluri de mâncare în fiecare seară. Preturi de restaurant de fițe pentru plimbă-tava.......e JALNIC. Camera e una mică, se face curățenie zilnic, nu am ce reproșa aici. Daca ai mașina, iar este o problema...eu am parcat la 2 străzi distanta pe un loc de șantier. Gropi ca la balamuc, trebuie să te rogi să ieși cu mașina întreagă de pe străduțele alea”. Gheorghe Ivașcu, un alt turist cazat la hotelul cu pricina, spune că a fost ”o experiență total neplăcută ! Camere pline de mucegai cu riscul de a te îmbolnăvi. Mă refer la corpul unde am fost cazați, respectiv camerele 401-406, parter. Cu toată bunăvoința și amabilitatea cameriste și cu toate scuzele de rigoare, nu a reușit să schimbe mirosul nici cu sano, nici cu clor, nici cu alte parfumate. Camere mici și învechite, băi cu cabină de 70x70, aer condiționat slab, curățenie acceptabilă. Nu există wi-fi în tot complexul cu excepția piscinei și restaurantului. Prețul pe o astfel de cameră 494 lei cu mic dejun foarte slab cu slănină, brânză, salam și omletă. La restaurant preturi de fițe, 23 lei o ciorbă de văcuță sau de burtă, 27 lei - 100 g de piept de pui sau ceafa de porc, 15 lei porția de cartofi prăjiți, 12 lei o salată de varză și tot așa. Practic dacă iei o ciorbă, o ceafă de 200 grame, o porție de cartofi, o salată, un ardei, un usturoi, o smântână, 2 chifle și dacă mai vrei și o prăjitură la 15 lei, ai dat 150 de lei de persoană la împinge tava.

Precizăm că unitatea de cazare este deținută de Georgeta Cozma, care au preluat complexul Dunărea de la THR Marea Neagră.

Emil și Georgeta Cozma

Soții Cozma au vrut să pună mâna pe baza de tratament din Eforie Nord

Soții Emil și Georgeta Cozma au solicitat, în trecut, Ministerului Sănătății concesiunea pe o perioadă de 49 de ani a Ambulatoriului de specialitate nr. 1 "Steaua de Mare" din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord. Unitatea de renume, cunoscută pe plan mondial, este dotată cu aparatură medicală performantă, cu laborator de explorări funcţionale, biochimie, radiodiagnostic, serviciu de urgenţă permanent, tratamentele făcându-se sub stricta supraveghere a medicilor specialişti.

Așadar, aveți grijă unde vă comandați sejurul. Nu vă lăsați păcăliți de fotografiile de pe site-urile de specialitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513