REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

''Con Calma'', piesa lui Daddy Yankee şi Snow, cea mai ascultată pe lista globală a Spotify

''Con Calma'', piesa lui Daddy Yankee şi Snow, cea mai ascultată pe lista globală a Spotify

Replica API 27 martie 2019 | 00:00 434

Daddy Yankee

''Con Calma'', noua piesă a cântăreţului portorican Daddy Yankee în colaborare cu canadianul Snow, s-a clasat pe primul loc pe lista globală a platformei muzicale Spotify, au informat luni reprezentanţi ai artistului portoricani citaţi de EFE.

Potrivit lor, ''Con Calma'' a devenit un succes global după şapte săptămâni de la lansare, menţinându-se timp de trei săptămâni consecutiv pe primul loc în topurile ''Latin Airplay'' şi ''Latin Digital Songs'' ale revistei Billboard.

''Con Calma'' ocupă de asemenea primul loc pe lista ''Latin Airplay Songs'' al revistei Billboard şi este piesa internaţională #1 a Monitor Latino. Cântecul este cel mai difuzat şi pe listele globale Deezer şi cel mai vizionat videoclip la nivel global pe YouTube pentru a treia săptămână la rând.

''Con Calma'' este inspirat din piesa ''Informer'' (1992), din repertoriul lui Snow, care a ajuns în acei ani pe primul loc pe lista Hot 100 a revistei Billboard. Piesa ocupă primul loc în topurile din Uruguay, Paraguay, Panama, Puerto Rico, Bolivia, Republica Dominicană şi Honduras.

În videoclipul piesei, Daddy Yankee face o incursiune în adolescenţă pentru a crea "o punte între trecut şi prezent prin muzica şi dansul plin de energie şi prospeţime din acele vremuri", a declarat artistul portorican.

Cântăreţul de reggaeton a interpretat live săptămâna trecută ''Con Calma'' în programul de televiziune ''The Late Late Show with James Corden'', care a devenit prima prezentare a unei piese în limba spaniolă a emisiunii.

Participarea lui Daddy Yankee la emisiune a avut loc cu o zi înainte de ceremonia din 21 martie a ''Premiilor Tu Música Urbano'', desfăşurată la Coliseo din San Juan (Puerto Rico) unde i-a fost adus un omagiu artistului cu o carieră de 25 de ani.

Daddy Yanke a fost distins cu trei premii la categoriile: Premiul Umanitar al Anului, Compozitorul Anului şi Cel mai bun Cântec al Anului, pentru piesa ''Dura''.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510