REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.7° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Concursul Miss Universe a fost câștigat de Ucraina pentru prima dată în istorie

Concursul Miss Universe a fost câștigat de Ucraina pentru prima dată în istorie

A.F. 18 martie 2023 | 00:00 1317

Victoria Apanasenko a reprezentat Ucraina la concursul "Miss Univers" și a câștigat. Ea a apărut pe scenă în costumul național „Războinicul luminii", care a cucerit imediat publicul.

Concursul Miss Universe a fost castigat de Ucraina pentru prima data in istorie

Apanasenko a menționat că o astfel de recunoaștere din partea fanilor concursului a fost importantă pentru ea, deoarece cu acest costum a vrut să transmită ceea ce se întâmplă acum în Ucraina natală, că „suntem forțați să luptăm împotriva agresiunii Rusiei”, relatează presa de la Kiev.

Sursa de inspirație este imaginea Arhanghelului Mihail, „care apără Ucraina cu o sabie în mână”, arată presa ucraineană.  "Acest costum este inima și sufletul meu. Acestea sunt lacrimi de fericire. Pentru prima dată în istoria Miss Universe, Ucraina a câștigat premiul principal pentru costumul național", a precizat Apanasenko pe Instagram, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu degeaba majoritatea prostituatelor din Turcia sunt ucrainence. Ca sunt frumoase si cre(s)tine. Iar voi sunteti p****i!
0
0
Is this a fashion presentation, or women beauty contest? Fuck off Ukraine! From Russia with love!
2
3
Ai folosit fix niste vorbe de bombardier d-ala care "ne invita la un interval" sa ne dam ciomege in crestetul capului, in frunticica si la antebrat, sau mai rau, sa ne luam reciproc in sabii de samurai mioritici cu maneaua lui salam blana in boxa activa de la subrat. Fix asa te-ai adresat, sa traiasca ma-sa lu' trolul rus care a comentat primul, daca te mint. Ai ramas fara argumente, trolache? Ne inviti la batai intre "galerii" precum huliganii lui George Simion si Sosoaca? Vrei sa iesim la proteste d-astea, adusi cu autobuzele, sa vedem care o are mai mare ( la vuvuzea si portavoce ma refer, evident) sa vedem care urla mai tare "Putin si poporul rus, libertate ne-a adus!"? Asta vrei trolache? Mars, inapoi in "Mareata Rusie"! Pana nu punem toti piciorul in prag si ne inrolam de buna voie sa infigem steagul NATO in buncarul lui Putin. Si Hitlerica se pisa pe el ca are armata neclintita si tot LUMEA LIBERA s-a pisat pe Germania lui nazista. Va aratam noi NUCLEARE! Rusii latra, NU MUSCA!
30
2
Toți sunteți smekeri online că offline sunteți călcați în picioare. Looooool
2
3
Referitor la stire, cautati pe google cine este rusoaica aia urata cu crengi care a castigat "MISS CRIMEA 2022", cautati: Olga Valeyeva pe google si dati la imagini! Feliticitari! Ati inteles acum DESPRE CE VORBIM! Despre ce considera trolii rusi a fi "femeie frumoasa". Iar aici trolii rusi declara "VOT POLITIC", desi blonda din Ucraina a castigat meritat. Iar trolii rusi mancatori de carne de om precum au facut-o rusii in timpul foametei sovietice din perioada interbelica (google images - "The russian famine cannibalism") sau precum chinezii canibali care la fel au mancat carne de om la nivelul intregii populatii, cand s-a "LEGALIZAT CANIBALISMUL" in China, in lipsa de altceva, in urma cu aproximativ 60 ani (search pe google imagini: "China Great Famine Cannibalism"). Pentru asta "militeaza" trolii rusi aici la comentarii. Pentru asta fac ei troling si promoveaza INTERESELE RUSIEI in ROMANIA! Considerati asta ca fiind OK? Pentru asta incerc eu sa stopez trolii pro-rusi din comentarii.
104
4
ucraina, ucraina.....
1
1
Pentru Nebunul cu comentarii ce par ca nu se sfarsesc Inceteaza mai omule, umplii forumul cu aberatii.
4
22
Scopul Rusiei si al Chinei este sa distruga NATO si sa provoace razboi civil in SUA. Rusia si China doresc "DIVIDE ET IMPERA", dezbinare si cucerire. Vor ca UE sa fie distrus "din interior". Vor ca NATO sa fie distrus "din interior", vor ca Statele Unite ale Americii sa fie dezbinate si distruse "din interori" astfel Rusia si China a pus gaz pe foc intre REPUBLICANI VS DEMOCRATI in SUA si vor chiar sa provoace RAZBOI CIVIL IN SUA, dupa cum am repetatat mai sus. Oriunde vad probleme, oriunde va "o rana deschisa" in LUMEA LIBERA, in UE, in NATO, in Occident, in "VEST", acolo Rusia si China pun "sare pe rana", pun "gaz pe foc" si ALIMENTEAZA CONFLICTELE, cu riscul ca eu sa repet aici, spunand iar si iar ca RUSIA SI CHINA doresc, impreuna, DIVIDE ET IMPERA in LUMEA LIBERA. Astfel incat Rusia si China sa-si extinda influenta si sa "cucereasca" intreaga planeta, mai putin AMERICA. China si Rusia doresc ca SUA sa "si-o dea cu Mexic" (cum zic republicanii), iar Europa sa fie devorata de Rusia.
105
4
S-a dat acces la internet la Palazu...
7
105
Fix asta vor sa faca si in Romania trolii lui Putin condusi de George Simion (AUR), de SOSoaca (SOS), dar si in Moldova prin "dodonisti" si alti rusofli pe care ii plateste in ruble partidul MOSCOVEI "SOR". Ei bine, fix asta au facut si in SUA "trumpistii" lui Trump, trolii lui trump pro-rusi, precum la violentele de la CAPITOLIU. Asta fac "vestele galbene" anti-refugiati in Franta, sau rusofilii fascisti ai lui Viktor Orban, precum si cei fascisti ai Giorgiei Meloni din Italia ("secreteara" vuvuzea a lui Berlusconi - cautati Berlusconi and Putin pe google pentru detalii). Deci, toti fac direct sau indirect INTERESELE RUSIEI la nivel global. Sunt "agenti rusi". Toti au un inamic comun - NATO (americanii si europenii), toti sunt anti-h0m0sexuali si anti-migranti, anti-vaccinare, anti-tot. Populism! Se urca peste cadvare profitand de orice eveniment pentru a da lovituri de stat si a pune "agenti rusi" la conducerea tarilor lor. Iar Rusia si China BAGA BANI oriunde vede asa "agenti rusi"
106
5
"Republica Moldova confirma ca a dejucat planul lui Putin. Rusia voia să foloseasca PERSOANE FARA DISCERNAMANT, pe care le platea cu 10.000 de dolari." INTELEGETI ACUM? Sper ca in curand isi vor face treaba si baietii lui Hellvig. Este evident ca bolnavul psihic RELU-MEDICAMENTE-Mi-re-la de la Scularie-etc este un pericol public atat pentru Moldova, dar si pentru Romania. Acest individ incearca sa manipuleze opinia publica si mai ales alegerile din 2024 din ROMANIA!!! Acest RELU-MEDICAMENTE-Mi-re-la de la Scularie ESTE UN ALIENAT, este " PERSOANA FARA DISCERNAMANT”. Aveti dovada chiar aici comentariile de lastiri, prin aberatiile sale BOLNAVE (B.O.L.N.A.V.E!!!). Asteptam sa fie internat la nebuni cat mai curand, astfel romanii sa nu fie pacaliti de trollingul pe care il face el online, folosind NUME diferite si exprimand o groaza de opinii FALSE pro-Rusia si dandu-si singur like-uri astfel in cat sa creeze efectul de turma! Sper sa fie internat! Doamne ajuta!
106
5
Multa mwe cu kkt ucraina multa mwe cu kkt zelenski
8
106
Vedeti, v-am spus de prima data ca trolul rus "MEDICAMENTE" este bolnavul psihic "RELU" care comenteaza chestii urate chiar si la stirile despre decese etc. Nu fac altceva decat sa-l provoc, pana va sfarsi in catuse sau in camasa de forta. Asta este adevarat fata a rusofililor tradatori de tara si de neam din camera de ecou pro-Rusia AURolaca si SOSocista. Individul isi da si likeuri singur. Trolul rus MEDICAMENTE = RELU = "MI-RE-LA DE LA SCULARIE". Astia sunt trolii rusi, atata poate carciuma Rusia. Pentru asta inavdeaza tari nevinovate, sa bage ruble in bolnavi d-astia psihic. DOAMNE FERESTE! DOAMNE IARTA-I CA NU STIU CE FAC ACESTI NEMERNICI!!! Asta este motivul pentru care eu imi dau 1000 de likeuri in 2-3 minute cat sa-l provoc mai tare sa se dea cu capul de pereti si sa se balangane pe scaun precum ceilalti alienati care sustin AUR sau SOS. Uitati-va numai ce fac agitatorii in Franta, trolii "WAGNER" ai "Bucatarului lui Putin" prin vestele galbene ajutand-o pe rusofila LE PEN!
106
5
Iar a aparut dobitocul ce scrie texte lungi, isi da singur likeuri si sge pla ucrainenilor...
15
105
A fost vot politic, s-a dus naiba si concursul asta.
16
102
Dispari, trolule rusofil! Tu ai vazut p***a doar in poze in toata viata ta. Ai cautat macar sa vezi cum arata individa? Nu e ca si cum slavii nu ar avea p***e extrem de frumoase, nu? Ai vazut macar cat de frumoase sunt ucrainencele, idiotule? Diferenta dintre Ucraina si Rusia, e ca rusii s-au corcit cu asiaticii, cu mongoloizii, cu denisovanii, cu neanderthalii etc. Cum sa compari strambele alea din Rusia cu ucrainencele? Esti idiot? Ucrainencele par nemtoaice, iar unguroaicele par venite din Mongolia (intelegem de ce). Dar rusoaicele? Rusoaicele sunt corcituri, sunt "un amestec de ceva", au trasaturi "din toate directile". In schimb ce ucrainenii s-au imperecheat mai mult intre ei, sunt "mai de rasa", spre deosebire de rusi. Populatia Rusiei este de 145.000.000. Aproximativ 35.000.000 locuiesc in Moscova si pe aproape, adica in MUSCOVIA cum se numea Rusia pana in 1500, inainte sa inceapa invazii in stanga-dreapta. Deci moscovitii sunt MINORITATE a Federatiei Ruse. Rusia e "asiatica".
102
29
Ucraina ar fi câștigat chiar dacă n ar fi participat!
33
102

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303