REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
24.1° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

CONDAMNĂRI în DOSARUL PAZNICILOR BĂTUȚI și LEGAȚI la o fermă din VALU lui TRAIAN

CONDAMNĂRI în DOSARUL PAZNICILOR BĂTUȚI și LEGAȚI la o fermă din VALU lui TRAIAN

Replica API 3 februarie 2021 | 12:46 10237

Membrii găștii care au bătut și legat paznici, în județul Constanța, au fost condamnați definitiv. Astfel, Laurențiu Stoian a primit 7 ani cu executare, Lucian Radu – 5 ani, Cosmin Eduard Stoean – 6 ani, Ion Maltezu – 5 ani. Mai exact, Judecătoria Constanța s-a pronunțat pe 25.06.2020, dar decizia nu a fost definitivă, astfel că s-a judecat apelul, pe 2 februarie, care a fost respins.

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 44 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba de Ion Maltezu. La aceeași dată au fost depistați și Laurențiu Stoian și Radu Lucian.

Amintim că, în urma comiterii unor infracțiuni de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat, la data de 11 decembrie 2018, 9 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea faptelor. Astfel, în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2018, în jurul orei 2:30, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 41 de ani, toți din municipiul Constanța, ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în interiorul unei ferme de la marginea localității Valu lui Traian unde, după exercitare unor acte de violență asupra a două persoane, ar fi sustras o bovină, mai multe caprine, un laptop și mai multe telefoane mobile, creând un prejudiciu de 15.000 de lei. Totodată, în urma perchezițiilor, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, au identificat un DVR, două generatoare electrice, mai multe telefoane mobile, laptopuri, tablete, scule electrice, două baionete, două foarfece tip gură de lup, 25 de cartușe (model 7,62 mm), alte obiecte contondente, precum și 37.450 de euro și 2300 de lei, bunuri susceptibile a fi fost obținute prin comiterea unor alte fapte cu violență (tâlhării). Trei dintre suspecți, Lucian Radu, Laurenţiu Stoian şi Cosmin Eduard Stoean, au fost depistați în timpul perchezițiilor și conduși la audieri, după care reținuți și apoi arestați preventiv. Cel de-al patrulea era de negăsit, existând informații că a plecat din țară. A fost propus spre arestare preventivă în lipsă, dat în urmărire internațională, după care a fost depistat. Acum a ajuns la închisoare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmeaza si mata , bai baiatule vezi-ti de saracia ta ca nu stai tu la curu nostru sa stii ce facem
0
0
Ciori infecte ,hoti nenorociti si pesti muisti trebuie mai multe arestari la palazu mare !!!
4
0
ce nu intelegeti este ca treaba este bine organizata si supravegheata de oameni corupti,
3
2
La fel si ciorile de aici , sunt analfabeti toti , au permise de conducere , sunt dezvoltatori imobiliari pe piata de aici si bineinteles ca sunt rai , doar adunate in stol ...
3
3
Vezi ti frate de treaba ta
3
0
Serios Costel
3
0
E mai bine sa te mai informezi si tu, corect e ma-tii dar am apasat din greseala, urma si continuarea
2
0
ptr anomim...daca tot te dai mare ca stapanesti atat de bine gramatica lb romane, afla ca mati se scrie ma-ti
3
3
Ba cioaro Invata sa scrii in rasa mati
6
7
Oricum la Palazu Mare este plin de pesti! Trebuie facuta curatenie, Busana si Arun,Ghita Ciocan,Romeo Stanica,Zeke .Ciori infecte jegoase!Stau la Bileca la Bar toata ziua si joaca la jocuri pe banii la Curvele de afara prostite si sechestrate.Pesti ,Hoti si talhari.Dormeau cu magari in casa si acuma cica sint zburatoare de rasa,urmeaza Gulo si familia cu Pandi au femeie la treaba.Se alege prafffu de cra cra...La canal cu cioriile!Arestarea cioriilor si justificarea baniilor.Descindeti la Palazu Mare!DIICOTU pe ei.Au femei pe apartamente in constanta si afara.Sunt analfabeti dar au curve la trb
9
8

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620