REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Condamnări în scandalul de la „Doi Paşi“ din Ghindăreşti!

Condamnări în scandalul de la „Doi Paşi“ din Ghindăreşti!

Replica API 2 mai 2022 | 11:26 1269

Boris Artion și Aurelian Iuga au fost condamnați la câte o pedeapsă de 3.500 lei amendă penală, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. Sentința a fost dată de judecătoria din Hârșova, pe 15 februarie 2022 și nu este definitivă. Bărbații sunt acuzați că au lovit un bărbat cu pumnii și picioarele la nivelul capului, provocându-i leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corp dur, necesitând 25-30 zile de îngrijiri medicale, fără ca leziunile traumatice să fi pus în primejdie viaţa.

Potrivit rechizitoriului, victima, împreună cu frații săi, au mers la magazinul „La doi pași”, situat pe str. Școlii din localitatea Ghindărești, au cumpărat băuturi alcoolice și le-au consumat pe o bancă situată pe aceeași stradă, lângă un oficiu poștal. În acest timp, către cei trei a venit Boris Artion care, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, în urma unor discuții în contradictoriu cu aceștia, l-a lovit cu pumnul la nivelul feței, după care agresorul s-a îndreptat spre piața din aceeași localitate, situată pe strada Școlii. Victima, împreună cu cei doi frați l-au urmat pe inculpat, pentru a-i cere socoteală pentru fapta comisă. Cerându-i explicații inculpatului, fiind față în față cu acesta, din spate, persoana vătămată a fost lovită în zona nazală cu un obiect metalic (țeavă), aceasta căzând la pământ inconștient, fără să vadă de către cine a fost lovit. Potrivit martorilor, cel care l-a lovit cu țeava a fost Aurelian Iuga.

La stabilirea pedepselor, instanța a avut în vedere limitele de pedeapsă prevăzute de lege, modul şi împrejurările de săvârşire a faptei, respectiv: pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de băuturi alcoolice de către persoana vătămată şi de inculpați, conduita persoanei vătămate, anterioară săvârşirii faptelor deduse judecăţii, urmarea produsă-leziunile cauzate persoanei vătămate, gravitatea acestora, dar şi datele personale ale inculpaţilor, aceștia neavând antecedente penale. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea celor doi inculpați la 3.500 lei amendă penală.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436