REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Condamnat de judecători, după ce s-a masturbat în autobuz

Condamnat de judecători, după ce s-a masturbat în autobuz

Replica API 30 aprilie 2022 | 23:29 1590

Jugănaru Marian a fost condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 2000 lei, pentru săvârşirea infracţiunii, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Sentința a fost dată pe 21 ianuarie 2022 și nu este definitivă, urmând a se judeca apelul. Bărbatul este acuzat că a urcat în autobuz alături de o minoră, iar la un moment dat a început să se masturbeze în prezența acesteia.

Potrivit rechizitoriului, incidentul s-a întâmplat în microbuzul de pe ruta Neptun-Mangalia. După ce a urcat în microbuz, inculpatul s-a aşezat pe un scaun, aflat în vecinătatea locului pe care stătea minora respectiv, vizavi de aceasta, iar la un moment dat, s-a deschis la şliţul de la pantalon şi şi-a scos organul genital după care a început să se masturbeze. Văzând ce se întâmpla, minora a filmat cu telefonul mobil ceea ce făcea inculpatul, iar când microbuzul a ajuns în stație, acesta a coborât. Tânăra a coborât în staţia Profi, după care, ajungând la şcoală, fiind şocată de ceea ce văzuse, a contactat-o telefonic pe mama ei şi i-a spus ceea ce se întâmplase. Întrucât la şcoală se afla şi un echipaj format din lucrători de poliţie, le-a spus şi acestora ceea ce se întâmplase. În cursul cercetărilor, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei.

Instanța a reținut că elementul material al infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri constă în fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite. În speţă, elementul material al infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri s-a realizat prin acţiunea de exercitare, în public, a unui act sexual explicit, urmarea imediată a constat în crearea unei stări de pericol pentru normala desfăşurare a relaţiilor privind convieţuirea socială, între elementul material al infracţiunii şi urmarea imediată existând raport de cauzalitate. La stabilirea pedepsei, instanța a ținut cont de circumstanțele personale ale inculpatului care este în vârstă de 36 de ani, cetăţean român, studii şcoala profesională, necăsătorit, muncitor necalificat, loc de muncă: Hotel Palace Resort, fără antecedente penale, pe parcursul cercetărilor penale având o atitudine sinceră, recunoscând săvârşirea faptei, aspecte care dovedesc caracterul izolat al comportamentului infracțional al inculpatului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca minora ar fi fost oripilata sau jenata, imediat ar fi plecat de langa individul respectiv si nu ar fi ramas langa el ca sa filmeze.
0
0
dar a terminat cu bine frecatura...?
1
0
de la pol. locala cernavoda ?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768