REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Condamnat din cauza unui video de pe net, cu o bătaie între minori

Condamnat din cauza unui video de pe net, cu o bătaie între minori

Victor ROTARU 3 aprilie 2023 | 00:00 2508

Odată cu avansul tehnologic, preocupările copiilor sunt cu totul altele. Dacă acum câțiva ani străzile erau pline de copii care practicau diverse sporturi, acum altele sunt preocupările acestora, având drept model diverși influenceri, petrecându-și mare parte din viață în online. Astfel, G.L. și S.M., pe baza unui conflict mai vechi cu B.A., i-au aplicat acestuia o corecție, postând și un clip pe Tik Tok cu momentul agresiunii, clip pe care C.F. l-a arătat poliției, motiv pentru care și el a fost bătut de către cei doi.

Condamnat din cauza unui video de pe net, cu o bataie intre minoriFoto cu rol ilustrativ

Totul a început pe 27 noiembrie 2021, atunci când G.L. și S.M. l-au agresat fizic pe B.A., prin lovirea cu pumnii în față și în torace, provocându-i leziuni traumatice care a necesitat un număr de 25  de zile de îngrijire medicală. Pe 30 noiembrie 2021, inculpatul G.L. și S.M. în timp ce se aflau în zona magazinului ”La doi pași”, l-au agresat fizic pe C.F. minor în vârstă de 17 ani, pe care l-au împins, l-au trântit la sol și l-au lovit cu pumnii, în scop de răzbunare întrucât acesta a oferit probe organelor de poliție cu privire la agresiunea comisă împotriva lui B.A.

Din declarația lui C.F. a rezultat faptul că, la data de 27 noiembrie 2021, în timpul nopții, a văzut pe aplicația Tik-Tok o filmare postată de către G.L., denumită ”De ce ești șeful clanului”, în care acesta îl agresa pe B.A., iar a doua zi a trimis această filmare poliţistului local care în seara de 27 noiembrie 2021 a fost de serviciu. La data de 30 noiembrie 2021, în jurul orei 19:30, inculpatul S.M. i-a cerut să se întâlnească în zona magazinului ”La doi paşi”, iar C.F. și-a dat seama că ceva nu este în regulă, așa că a luat la întâlnire încă un prieten.

În zona magazinului ”La doi paşi” l-au găsit pe S.M., care era singur, iar după câteva momente a venit și G.L., cu autoturismul condus de către un alt prieten, iar când acesta a coborât din autoturism i-a spus ”Pe cine dați voi mă la poliție”, după care i-a pus piedică, C.F. căzând la pământ, l-a lovit cu pumnul în spate, după care a venit inculpatul S.M., care l-a lovit şi el în spate şi în cap, cu pumnul şi cu picioarele, însă deoarece era îmbrăcat foarte gros, nu i-au rămas semne.

Condamnat din cauza unui video de pe net, cu o bataie intre minoriFoto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îi condamne pe G.L și S.M. la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 5 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Constanţa, pentru comiterea infracțiunii de răzbunarea. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niște cacaciosi idioți..mai și pun pe net ce au făcut.bagati la pușcărie de mici sa se învețe minte
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016