REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

CONDAMNAT după ce a INTRODUS DROGURI într-o sală de jocuri

CONDAMNAT după ce a INTRODUS DROGURI într-o sală de jocuri

Replica API 3 februarie 2021 | 11:40 2277

Marius Anton este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri pentru consum propriu, după ce a fost prins deţinând 0,6 grame de cannabis şi o ţigaretă ce conţinea cannabis, droguri destinate a fi consumate cu alte patru persoane în sala de jocuri Angelo Gaming World.

Cum au fost prinşi cei cinci

Patru subofițeri din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, aflați în patrulare pe, au simțit miros de cannabis atunci când au trecut prin dreptul sălii de jocuri pe calculator „Angelo Gaming World”, aflată în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 23. Intrați în interiorul localului, jandarmii i-au găsit stând la o masă pe cei cinci. Pe tăblia mesei la care tinerii stăteau au fost descoperite următoarele: 1 țigaretă confecționată artizanal și conținând substanță vegetală de culoare verde; 1 pliculeț autosigilant, confecționat din material plastic transparent și conținând muguri de culoare verde. Din cele relatate de tineri la momentul depistării a rezultat că sunt amici, că Marius Anton adusese cu sine, în sala de jocuri, un pliculeț cu marijuana, că din substanța psihotropă s-au confecționat două jointuri și că, până la apariția jandarmilor, una dintre țigareta fusese deja fumată de către toți cei cinci. În plus, Marius Anton a specificat faptul că făcuse rost de marijuana cu prilejul participării sale la o petrecere ținută cu două luni în urmă la Galaţi, în timp ce restul tinerilor s-au recunoscut a fi consumatori de cannabis de mai multe timp.

Marius Anton şi-a recunoscut fapta

Marius Anton a recunoscut săvârșirea faptei, respectiv că , fără drept, a detinut 0,6 grame de cannabis și o țigaretă ce conținea cannabis, droguri destinate a fi consumate împreună cu ceilalți patru tineri, cei cinci fiind depistați de jandarmi în sala de jocuri pe calculator Angelo Gaming World, situata în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 23, la scurt timp dupa ce fumaseră deja o țigaretă cu cannabis pusă la dispoziție de același Marius Anton.

Ce a spus instanța

Instanța a avut în vedere gravitatea infracțiunii, cantitatea mică de droguri; natura drogurilor deținute, urmările grave ce se produc asupra sănătății fizice, dar și a celei psihice a persoanei, datele ce îi caracterizează pe inculpat, are 30 de ani, a absolvit liceul, nu este căsătorit, nu are copii în întreținere și nu posedă antecedente penale, este angajat ca ajutor de barman la localul „THE STONE” din Basel (Elveția), unitate aparținând firmei elvețiene MICHELLE GmbH. În raport de aceste considerente, Tribunalul apreciază că se impune aplicarea unei sancțiuni care să poată fi însoțită de supunerea obligatorie a inculpatului la măsuri de control, tratament sau îngrijire medicale specifice consumatorilor de droguri. Instanța a decis condamnarea lui Marius Anton la 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri pentru consum propriu. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat un pic, cate un pic ca e tentant si bun la creeras! te simti bastan fara un ban , care la i dat pe el ! si altul la rand daca nai furi, cersesti sau dai in cap!
0
0
la nici 3 mii de kilometrii departare ti se ofera asa ceva n cafenea specifica. in tara asta de cacat iti distruge viitorul facandu ti cazier. cat de idiot popor incult si ignorant sa fi sa mai bagi la puscarie oameni pentru ceva ce planeta asta a considerat ca i prieste? fugiti ba din rahatul asta..ca numai vindeca nimeni cat o ti trai prostia din romania
4
1
Oribil - 1.5 ani cu suspendare pentru juma' de gram de iarba... Instanta a avut in vedere gravitatea faptei - va dati seama ce pericol social era Marius care vroia doar sa joace jocuri video si sa manance o pizza probabil. Tara in care facem referendum pentru definirea familiei.
9
2
1 an jumate pt o tigara bulangiilor . Altii au furat tara au luat 1 an juma
6
2
Justitia este oarba, este oarba pentru gainari!! Justiatia este oarba, este oarba si surda pentru infractorii-escrocii care capuseaza natia asta de decenii !!! AM ZIS !!
6
1
Si-au batut joc de el , 1,5ani pentru cantitatea aia daca avea 1kg isi lua pe viata
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365