REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Condamnat după ce trimitea droguri, prin curier, în cutii de încălțăminte, și le vindea pe Facebook

Condamnat după ce trimitea droguri, prin curier, în cutii de încălțăminte, și le vindea pe Facebook

Victor ROTARU 4 iulie 2023 | 00:00 3136

Odată cu avansul tehnologic și cu noile mijloace de descoperire a substanțelor interzise și inventivitatea dealerilor de droguri a crescut. Georgian D., un bărbat din Tulcea, trimitea droguri în România, din Olanda, punând substanțele interzise în colete în care erau articole de îmbrăcăminte și de încălțăminte, iar cu ajutorul paginii de Facebook acesta reușea să împartă drogurile tinerilor din țară. 

Condamnat dupa ce trimitea droguri, prin curier, in cutii de incaltaminte, si le vindea pe FacebookFoto cu rol ilustrativ

Totul a început pe 28 august 2019, atunci când un client a lui Georgian D. a sesizat Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate asupra faptului că acesta vinde droguri. Pe 20 septembrie, Serviciul s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană din Tulcea comercializează cannabis la prețul de 70 de lei/gram. Din cuprinsul sesizării rezultă faptul că Georgian D., cu ajutorul unui profil de Facebook, comercializează droguri de risc, respectiv cannabis la prețul de 70 lei/gram, către diverși tineri, acesta fiind ajutat de către un alt prieten în activitatea de distribuire a cannabisului, prieten care utiliza un auto marca BMW de culoare neagră.

În cauză au fost autorizată supravegherea tehnică, iar în urma punerii în executare a mandatelor de supraveghere tehnică și a unor investigații ulterioare, a rezultat faptul Georgian D., aflat pe teritoriul Olandei, a trimis în România 2 colete. La data de 3 decembrie 2019 un martor a fost depistat în flagrant de către organele de poliție imediat după ce a ridicat cele două colete de la curier. În coletul cu lungime de 58 cm, a fost identificat într-un pantalon scurt tip jeans în buzunarul din partea dreapta față un pliculeț transparent autosigilant ce conține o substanță pulverulentă de culoare alb. 

În coletul cu lungime de 38 cm, într-un adidas de culoare gri – alb – roșu cu pernă de aer din material textil, a fost identificat un dispozitiv tip BONG de culoare verde, iar în adidas-ul pereche, a fost identificat un pliculeț transparent autosigilant ce conține o substanță pulverulentă de culoare alb. În cele două colete a fost descoperită cantitate de 0,15 grame de pulbere care conține amfetamină, cantitatea de 0,88 grame de pulbere care conține amfetamină, un grinder în care s-a pus în evidență THC, rămase după efectuarea analizelor de laborator.

Condamnat dupa ce trimitea droguri, prin curier, in cutii de incaltaminte, si le vindea pe FacebookMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Tribunalului Tulcea au decis să îl condamne pe Georgian D., la 7 ani și 4 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere fără drept de droguri de mare risc în țară și deținerea fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu. Sentința nu este definitivă. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PUTIN A LUAT ...CINE VINDE 15 ANI CU EXECUTARE SI CINE CONSUMA 5 - 10 ANI CU EXECUTARE . ASA VA FI FLORI PE CAMPII HAIDE SA ADUNAM COPII. ASA TINERII VOR CRESTE SI DEZVOLTA SANATOS SI VA FI ROMANIA PROSPERA , SANATOASA GENERATII INTREGI .
0
0
Nevastasa e prostiuata !
0
0
Le producea el,sau facea parte dintr-o retea? De dorit sa se foloseasca expresii directe atunci cand e vorba de consumatori,sa se spuna pe sleau ca ei sunt nu teribilisti,ci de-a dreptul niste cacaciosi natarai si ca daca mai si consuma droguri,devin tembeli de-a binelea,nenorociti pe viata. Consumul de droguri trebuie prezentat ca mai rau decat a manca c***t in public ,la propriu.
0
1
0785309260 ! Numarul dealarului ! Are marfa foarte buna … si nu sare calu la preturi !
0
0
Vinde prin statiuni si in mangalia ! Omu ii da pe binga pe toti ca sa l lase pe el in pace ! Are intelegere cu politia !
0
0
Alberto Feri și Ciocan autointitulat NAS.aduce marfa și vinde în Constanța...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016