REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Condamnat în regim de detenție după ce și-a șantajat și amenințat soția chiar în sala de judecată!

Condamnat în regim de detenție după ce și-a șantajat și amenințat soția chiar în sala de judecată!

Virgil STOIAN 25 noiembrie 2023 | 00:00 2180

Șantaj în sala de judecată! Chiar dacă acest lucru pare de necrezut, Corneliu A. a șantajat o femeie chiar în sala de judecată. Prezent pentru judecarea emiterii unui ordin de protecție chiar împotriva lui, bărbatul și-a ieșit din minți și a amenințat-o pe femeia care l-a reclamat cu incendierea casei în care locuiește. Mai mult decât atât, Corneliu A. i-a smuls acesteia ochelarii de la ochi, motivând că sunt cumpărați din banii lui.

Condamnat in regim de detentie dupa ce si-a santajat si amenintat sotia chiar in sala de judecata! foto cu rol ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, la data de 27.01.2021, în timpul ședinței de judecată desfăşurate la Judecătoria Constanţa, cu ocazia dezbaterilor purtate într-un dosar civil, având ca obiect ordin de protecţie, Corneliu A., care avea calitatea de pârât, a încălcat solemnitatea ședinței şi a șantajat-o pe A.F., prin aceea că i-a smuls ochelarii acesteia, spunându-i că au costat 16 milioane de lei din banii lui. Fiind întrebat de către președintele completului dacă recunoaște o poartă incendiată dintr-o fotografie, a răspuns „Dă-o dracu de poartă, era făcută de mine... porțile sunt făcute de mine şi casa... dacă nu îmi dă banii, îi dau foc la casă. Îi dau foc la casă, dacă nu îmi dă banii 5.000 de euro şi cei o sută de milioane pe care i-am dat lu’ taică-su lu’ aia gravidă, eu mă duc, am buletin de Constanţa şi îi dau foc.” De asemenea, fiind întrebat de instanță dacă deja a început cu focul, prin incendierea porților, acesta a răspuns „Ce, ăla e foc? E un scenariu ca să nu îmi dea banii. Nu am făcut aia şi nici nu aș fi în stare să fac, dar dacă nu îmi dă banii, la casă îi dau foc. Focul ăla acolo ce vedeți dumneavoastră, domnule președinte, este un scenariu. Jur pe toate, jur pe orice.” Cei doi au fost căsătoriți timp de 6 ani.

Condamnat in regim de detentie dupa ce si-a santajat si amenintat sotia chiar in sala de judecata! Foto cu rol ilustrativ

Instanţa a reținut că fapta inculpatului a avut drept urmare crearea unei stări de pericol pentru libertatea psihică a persoanei vătămate, creând acesteia o stare de temere. În ceea ce priveşte legătura de cauzalitate, aceasta rezultă din materialitatea faptei, infracţiunea fiind una de pericol. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea lui Corneliu A. la 1 an şi o lună închisoare în regim de detenție şi pedeapsa amenzii penale în cuantum de 2.400 lei. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si regulat si cu banii luati la băgat si la bul ău pe fraier!Halal justitie facuta de judecătorii drogați!
5
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016