REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Condiții dure pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”

Condiții dure pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”

Virgil STOIAN 1 martie 2024 | 00:00 543

„Insula de 1 milion”, emisiunea de la Kanal D va începe în viitorul apropiat. Cei 50 de concurenți vor trece prin probe extrem de dificile și își vor înfrunta propriile frici. Concurenții vor respecta fără excepții condițiile drastice din tabără. Câștigătorul va pleca acasă cu premiul cel mare, un milion de lei.

Conditii dure pentru concurentii de la „Insula de 1 milion”

Kanal D anunță lansarea unei noi producții de divertisment. Intitulat „Insula de 1 milion”, reality show-ul se va filma în Republica Dominicană, iar concurenții, 50 la număr, își vor înfrunta propriile frici și vor trece prin probe epuizante.
Insula de 1 Milion, cea mai recentă producție de la Kanal D

Pe lângă faimă, câștigătorul va pleca acasă cu un milion de lei. Competitorii vor respecta fără excepție regulile jocului. Producătorii emisiunii „Insula de 1 milion” au pregătit un set de norme drastice pentru concurenți.
Ne puteți urmări și pe Google News

De exemplu își vor lua în bagaje lucruri sumare, indispensabile de altfel, cum ar fi pelerina de ploaie, costumul de baie sau pălăriile care să-i protejeze de sorele arzător din Republica Dominicană.

Ceasurile, instrumentele de scris, lanterne sau orice alte dispozitive care funcționează cu baterii sunt interzise. Odată ajunși pe platourile de filmare concurenții nu vor mai avea acces la telefoanele mobile și vor intra într-un proces de izolare totală.
Insula de 1 Milion, noua producție de la Kanal D

Reguli stricte pentru concurenți

„Bagajul concurenților nu va cântări mult. Vor avea puține obiecte, dintre cele indispensabile, și multe situații de gestionat. Va fi ceva ieșit din comun pentru ei, încă nu realizează ce îi așteaptă acolo, în Republica Dominicană. Nici bagajul meu nu va cântări prea mult. Cred că icoana pe care o voi lua cu mine cântărește cel mai mult”, a precizat Cosmin Cernat, prezentatorul emisiuni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016