REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Conducerea ALDE Constanța, mesaj pentru PNL

Conducerea ALDE Constanța, mesaj pentru PNL

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 552

Claudiu Ceti

Conducerea Filialei ALDE Constanța "le mulțumește celor din PNL". Motivul? "Pentru interesul acordat și sârguința cu care ne urmăresc evenimentele, acțiunile și declarațiile reprezentanților partidului ALDE și totodată considerăm oportun de a transmite faptul că ALDE votează în interesul cetățenilor pe plan local, județean, național și european. ALDE nu va lega prietenii cu alte partide, doar alianțe politice în interesul românilor", se arată într-un comunicat de presă semnat de liderii ALDE Constanța.

„Proiectul ALDE pentru Constanța va fi realizat de ALDE prin reprezentanții acestuia pentru comunitatea din care facem cu toții parte. Nu există loc pentru alianțe compromise încă de la început, nu există loc pentru dispute sau pentru reprezentanți ai unor partide care se agață de cartea de istorie, liberalismul fiind prezent pentru ei doar ca o teorie și nicidecum ca o valoare reală. PNL la momentul actual este un partid care și-a pierdut identitatea și valoarea argumentând acestea chiar prin lista candidatior pentru Parlamentul European”, a comentat Gabriel Daraban, președintele organizației municipale a ALDE Constanța.

La rândul său, Claudiu Octavian Ceti, secretar coordonator al Filialei ALDE Constanța transmite că „noi, membri ALDE, nu promitem mai mult decât putem realiza și nu ne facem imagine lovind cu vorbe în stânga sau în dreapta, pe facebook sau prin ziare. Vom demonstra că suntem consecvenți atât în declarații cât și în acțiuni, iar ALDE Constanța va iniția și va vota proiecte numai în interesul constănțenilor. Totodată invităm toți liberalii adevărați care cred în liberalism să se alăture echipei ALDE”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
6
0
Noi multumim ALDE ca si-a asumat cu succes rolul de latrina a politicii locale, adunand sub capac toti cameleonii si toate scursurile politice de pe piata. Nu uitati sa trageti apa dupa ce vorbiti!
3
0
un fante de mahala, n-a fost in stare sa faca nimic profesional si atunci a intrat, a se citi: aruncat in politica de papusarii lui
4
0
Pentru fagadau al vostru : VOTEZ USR.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510