REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Conducerea SOS l-a exclus, oficial, pe Silvestru Șoșoacă din partid

Conducerea SOS l-a exclus, oficial, pe Silvestru Șoșoacă din partid

Andreea Vlaicu 25 februarie 2024 | 08:29 1594

Silvestru Șoșoacă, prim-vicepreședinte al SOS și soțul Dianei Șoșoacă, a fost exclus, sâmbătă seară, din partid. Decizia de excludere a fost luată cu doar două abțineri, Diana Șoșoacă și un lider de filială județeană. Iată deciziile luate de conducerea SOS, conform unui comunicat al partidului:

Conducerea SOS l-a exclus, oficial, pe Silvestru sosoaca din partidDiana Șoșoacă și Silvestru Șoșoacă

1.Excluderea din partid a următorilor: Dumitru-Silvestru Șoșoacă, Mihai Rapcea, Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana. În cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă, au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, președintele partidului, abținându-se de la vot.

2. Excluderea din Biroul Executiv Central a lui Marcel Viziteu, membru fondator, acesta rămânând membru simplu al partidului. Doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă a solicitat în acest caz doar vot de blam, dar majoritatea a decis excluderea lui Marcel Viziteu din BEX.

3. Partidul S.O.S. România nu va face alianțe pre-electorale cu PSD, PNL, USR, UDMR sau AUR.

Apelul lui Silvestru Șoșoacă

”Deciziile discreționare, bazate pe reacții nejustificate, vor conduce cu siguranță la distrugerea partidului și compromiterea în fața electoratului. Avem responsabilitate uriașă față de poporul român și nu avem voie să-l dezamăgim”,  declară Silvestru Șoșoacă.

„Este de neînțeles o asemenea Decizie, în condițiile în care proiectul S.O.S. România a fost ideea mea și sunt principalul organizator al partidului, fapt ce nu diminuează meritele dnei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Nu se pot accepta totuși acțiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor și liderilor din partid”,  mai spune acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ai cu cine, ma... amandoi, niste hahalere!
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620