REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Conferință de presă USR: Sorin Grindeanu își bate joc de proiectele Constanței

Conferință de presă USR: Sorin Grindeanu își bate joc de proiectele Constanței

Virgil STOIAN 10 martie 2023 | 14:01 1142

Vineri, 10 martie, la sediul USR, din Constanța, a fost organizată o conferinţă de presă a cărei temă de discuţie a fost „Infrastructura de transport rutieră şi cale ferată din judeţul Constanţa“. La conferință au participat fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Horațiu Cosma şi senatorul USR Constanţa, Remus Negoi.

Conferinta de presa USR: Sorin Grindeanu isi bate joc de proiectele ConstanteiHorațiu Cosma și Remus Negoi

Mă bucur să fiu astăzi la Constanța, un județ superb cu un potențial economic extraordinar, dar nefructificat. Sorin Grindeanu își bate joc de proiectele Constanței și le tine în sertar! Alternativa Techirghiol este un proiect de autostradă. Este un proiect extraordinar de important și așteptat de constănțeni de atâta timp. Astăzi ne-am fi așteptat să se lucreze, conform termenelor. Astăzi nu e finalizat nici studiul de fezabilitate” a declarat Horațiu Cosma.

Conferinta de presa USR: Sorin Grindeanu isi bate joc de proiectele Constantei

Constănțenii ar trebui să mai aștepte în acest ritm mulți, mulți ani. În legătură cu podul de la Brăila, Sorin Grindeanu a venit la minister, a preluat câteva calendare pe care le aveam dar nu a muncit la el. Spunea că se va termina în 2022, dar a dat vina pe constructori. Acum spune că se va termina în luna mai.  Am fost la Agigea pe calea ferată Mangalia, în 2021 cu Cătălin Drulă am ținut extraordinar mult la acest proiect. Lucrurile au luat o întorsătură tristă. Sorin Grindeanu nu s-a ocupat de proiect. Până în ziua de azi nu a lansat licitația de lucrări” a adăugat Horațiu Cosma.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar daca aveti dreptate eu tot va injur. Sunteti niste ne.no.ro.citi. Voi ar trebui sa nu existati. Bine ca o sa dispareti la alegeri. Ratiaidracu de neomarxisti scoliti la oengeurile lui Soros. Tradatori. Vanduti pe bani. Putini. Voi sunteti actualii avertizori de integritate sau cum erau numiti inainte de 1900, sifoane, informatori. Ultimele scursuri umane.
3
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016