REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Conferință USR, la Constanța, cu Stelian Ion, Cocargeanu și Remus Negoi

Conferință USR, la Constanța, cu Stelian Ion, Cocargeanu și Remus Negoi

Replica API 9 iunie 2022 | 00:00 1550

USR Constanța a susținut, joi, 9 iunie, o conferință de presă la care au participat deputatul Stelian Ion, senatorul Remus Negoi și viceprimarul Constanței, Florin Cocargeanu.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prea putine realizari dintr-o mare de promisiuni ... Uitati-va numai la acest viceprimar incompetent , Cocargeanu , un personaj alunecos care nu a ezitat sa un blat ordinar cu cei de la pnl pentru un post caldut , asta in timp ce buldozerele lui bucovala distrugeau o parte din istoria acestui oras . Asa se intampla cand intampla cand un partid plecat din strada este preluat de gasca lui Stelian Ion , Caragheorghe , Ochiulet sau Garip sunt doar cateva exemple de parsivenie politica .
1
0
Sa votez usr.din primele zile si au aratat incompetenta.stelica si gasca lui de gulere albe sunt loviti de nulitate.0 initiative numa gura e de ei.ce ai favut stelica la jusyitie?kktu praf.ce a facut voiculescu la sanatate kktu praf.ala cu pnrr la fel.sunteti o gasca de mafioti moderni.sa vbm dedpre cta, rusu egal cu 0.un idiot abject.cogarceanu vine la 11 la mumca pleaca la 14.in timpul asta bea 5 cafele si aia e.negoi?asta e senator de cta? Toti 3 plus rusu si au promovat analfabeti in cjc si primarie plus parlament si cam atat despre activitatea lor.restu e can can.abjecti.mooe voturi
0
0
Au atacat pana si coalitia din care faceau si ei parte, pe asta, pistol cu apa! Niste dementi paranoici, nu au facut nimic constructiv si nu au nicio strategie, doar mamaca rahat! In plus, sunt numai incompetenti! Huoooo
0
0
Kak pe partidul vostru. Sa va vatozr spataru, pwlea spataru, zis garsoniera!
1
0
Cati bani ai de-ti permiti o cotizatie de 1000 de lei pe luna, numai la partid ,nu mai ai de achitat si alte obligatii: facturi casa de asigurari taxe si impozite,masina etc?
0
1
USRul asta n ar fi asa rau daca nu l ar avea drept lider pe mascariciul asta de Stelian Ion. Sa zicem ca ar fi o normalitate a lucrurilor. Stelica asta le strica toata fata la USR si acestia nu si dau seama.
0
0
Cine e Stelian Ion? Un semianalfabet, analizati-i exprimarea, una de elev corigent...
0
0
mitrofan raluca de la personal regia de drumuri si poduri cand face dragoste cu petre suge poola
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513