REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mar., 8 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6876
15.4° Constanța Marți, 8 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6876
 

Confruntare sângeroasă: Un jandarm și mai mulți polițiști, răniți

Confruntare sângeroasă: Un jandarm și mai mulți polițiști, răniți

Replica API 21 aprilie 2020 | 00:00 1864

Un jandarm şi mai mulţi poliţişti au necesitat îngrijiri medicale după ce au intervenit pentru aplanarea unui conflict, luni seara, în municipiul Codlea, scrie agerpres.ro.

Conform IJJ Braşov, s-a intervenit pentru aplanarea unui conflict într-o comunitate de romi, pentru dispersarea scandalagiilor fiind folosite substanţe iritante.

Din primele informaţii, un jandarm ar fi fost lovit în cap cu un obiect contondent, starea acestuia nefiind însă gravă.

Potrivit IPJ Braşov, un număr total de 4 forţe de ordine au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două persoane implicate în incident au fost transportate la spital, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate Igore,javrele astea din militie,securitate si armata asa au inceput din 21 12 1989 cand au organizat diversiunea cu teroristi arabi ca sa puna laba pe revolutia Romanilor au continuat in 13.15 iunie 1990 cand s-au folosit de mineri ca acoperire pt.ca sa loveasca in oameni din piata universitati si tot asa viteji au fost pe 10 august la ordinul lui Dragnea,imi este scarba de ordinari astia cu pensii speciale si urmasi lor care au distrus Romania de dupa 1990,sa nu se intelega ca apar tigani ci doar spun ca puteau sa aplice legea mai dur in cazul asta nu in trecut.
4
0
jandarmii si politistii pe 10 august erau tari ca fularul dadeau cu grenade cu gaze cu apa in femei batrini si copii .acum sa-si arate vitejia sa scoata masinile alea cu tunuri cu apa si gloantele de cauciuc sa le faca utile
4
1
@8,28 ai grija ce iti doresti, porumbelule. Sa nu fiti confundati cu niste toale murdare.... Cu astea se procedeaza in doua moduri... Ori se spala ori li se da foc. La a doua varianta cred ca ii putem ajuta pe jandarmi... Inca o data.... Stati in cotetele voastre, nu mai ciorditi, nu mai fiti smecheri.. Sa saturat lumea de voi, mai este putin si se vor aprinde cartierele tiganesti la fel ca beculetele de Craciun.
7
1
eu zic sa le dati pistoale cu apa la militieni macar sa se racoreasca
8
3
Asa zicea si europa acum cativa ani. Sa facem programe si sa i integram. Nu merge cu ei decat cu bataia. Dar si cu respingerea plangerilor de abuz din prima faza. Cand vor vedea ca nu pot reclama ca au fost snopiti in bataie sau impuscati se potolesc. Ati vazut vreodata sa se reclame intre ei? Nu. Ei isi rezolva problemele cu bataia. Deci doar asa recunosc autoritatea altuia. Cand statul va intelege asta sau isi va reaminti ca pana in 1989 doar asa ii tinea la respect pe tigani atunci se vor potoli. Politistii fac doar ce i lasa legea sa faca. In cazul tiganilor legea sa fie mai ...oarba
18
1
Fortele de ordine au comis o mare eroare. Cimpanzeii colorati trebuie lasati sa se bata bine. Interventia trebuie facuta ulterior.
11
2
Ciuma asta neagra trebuie sa dispara. Auzi, sa loveasca in jandarmi si politisti! Domnilor, nu aveti bastoane, pistoale? Folositi-le, aratati-le cine sunteti. In alte tari nu apuca sa miste un carcalac din asta inchis la culoare.
21
1
natia asta neagra era pusa la munca,se integra in societate fortat , apoi benevol! acum cersesc , fura, inseala si talharesc, din tata in fiu si nepot ! nu toti, dar 9o%! trebues regasit modalitatile de integrare, munca si legi cat mai aspre!
22
1
Cred ca tu esti unul din aia: ami pare rau domni politisti
12
2
unul ....militianule in curand hoiturile voastre se vor usca la soare agatate in copaci
2
25
Ca sa scapi de graurii din vie trebuie sa prinzi cativa, ii omori si ii lasi agatati la vedere. Nu se mai apropie restul. Asa si cu ciorile noastre. Pana nu impusca vreo cativa , nu se potolesc.
23
1

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817