REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Confruntat cu decepții în dragoste și cu o tentativă de suicid, Brînduș Gheorghe vrea să fie primar la Săcele

Confruntat cu decepții în dragoste și cu o tentativă de suicid, Brînduș Gheorghe vrea să fie primar la Săcele

Virgil STOIAN 15 mai 2024 | 00:00 4156

Alegerile se apropie cu repeziciune și fiecare candidat vrea să convingă alegătorii să-l voteze. Unii dintre ei merită să fie votați dar există și candidați pe care nu prea îi recomandă nimic, ba chiar dimpotrivă. Ar putea fi și cazul lui Brînduș George, viceprimarul din Săcele, care de-a lungul timpului a avut probleme în amor, ba chiar a încercat să se spânzure. Potrivit informațiilor noastre, viceprimarul ar avea un atelier de tâmplărie prin care ar fi dat și țepe locuitorilor din Săcele, luându-le bani și apoi neonorând comenzile. Acum, acesta încearcă să devină primar, din partea AUR.

Confruntat cu deceptii in dragoste si cu o tentativa de suicid, Brindus Gheorghe vrea sa fie primar la Sacele Brînduș George

George Brînduș a divorțat de soția sa în anul 2016, la cererea acesteia. Potrivit motivării acțiunii de divorț fosta soție a reclamat că viceprimarul obișnuia să facă scandal și să o lovească, de față cu copiii minori. Chiar dacă a făcut nenumărate plângeri la poliție, acestea au fost mușamalizate, Brînduș având influență asupra organelor de poliție locală prin funcția sa. Mai mult decât atât, femeia reclamă faptul că viceprimarul era foarte gelos, avea relații extraconjugale dar și că pe timpul căsătoriei a supus-o la activități ieșite din comun, din puncte de vedere sexual.

A încercat să se spânzure

Chiar și după divorț, se pare că viceprimarul nu a reușit să scape de problemele în dragoste. În anul 2021, Brînduș George a încercat să se sinucidă. Vicele, care are în jur de 50 de ani la acea dată, era implicat într-o altă relație. Potrivit informațiilor noastre, viceprimarul avea discuții aprinse deseori cu actuala concubină, din acest motiv și-a închis și contul de Facebook. El a încercat să se spânzure chiar în atelierul de tâmplărie pe care îl deține, fiind salvat de fiul său.

Confruntat cu deceptii in dragoste si cu o tentativa de suicid, Brindus Gheorghe vrea sa fie primar la Sacele Motivarea acțiunii de divorț

Acuzat că dă țepe

Pe lângă problemele în dragoste, vicele se pare că are probleme și cu sătenii. Potrivit surselor noastre, acesta ar fi luat bani de la oamenii, pentru lucrări de tâmplărie, și nu ar fi onorat comenzile. Nici cu finanțele se pare că acesta nu stă prea bine, potrivit ultimii declarații de avere, pe anul 2022, acesta având doar un Audi A3, din anul 2007, și salariul de viceprimar.

În concluzie, după o viață umplută de ”iubire” și de conflicte conjugale, Brînduș Gheorghe vrea să conducă destinele comunei Săcele pentru următorii patru ani. Rămâne de văzut dacă votanții vor fi de aceeași părere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Halal obiectivitate! Acum aproximativ 5 ore am postat un comentariu la acest articol,comentariu in care am folosit cuvinte pertinente,nu injurii sau cuvinte obscene dar a fost sters!Numele folosit de mine este numele meu real iar tips-ul pe care vi l-am dat este si el la fel de real nu "pe surse" ca al dumneavoastra! Multumesc celui care administreaza aceasta pagina pentru obiectivitate! :(
3
0
Vă dă Trușcă 3 mici și votați AUR că vă sparg !!!
5
0
Eu candidez la Consiliu judetean vreau presedinte si consilier la Mangalia sunt foarte credincios; Lăsați copilele să vină la mine !!!!
3
0
Și la Mangalia la fel supa ce au pus un ... arab primul pe lista au venit ca muștele la rahat fiu de militian strangator, vameși , unul care se lauda ca da mici moca la proști si ia mia de voturi , și cativa interlopi Lucian recuperatorul etc. Noroc ca noi vatam pe Ozzy
5
1
Lui asta de la Sacele ii face campanie un hot ordinar si un puscarias pe nume Dan Valeanu
7
2
Este shtiut ca majoritatea oamenilor din politica romaneasca de pana acum sunt nishte incapabili sa se realizeze profesional,chiar si majoritatea celor cu studii superioare sau doctorate nu au lucrat in domeniul pentru care s-au pregatit, ei au diplomele alea pentru ca sa dea bine in C.V.dar ashtia de la AUR i-au intrecut pe politicieni de pana acum,ei au venit cu totzi hotzi,tzepari,interlopi,si in general infractori de tot felul si culmea ashtia sunt fruntea partidului AUR ashtia candideaza la functzii de primari in Romania si vor locuri in parlamentul European si parlamentul Romaniei.
9
1
la tara merge, chiar primar.
0
3
o apa si un pamant. A tunat si i-a adunat. La cumpana, un interlop vrea sa fie primar din partea AUR. Este finul lui Giolacai Arsen din CT, trage pe nas si vinde la copii tot felul de nenorociri. Toti membrii de partid consuma, iar el le asigura marfa. Are o figura si o atiudine de interlop de zici ca acum a iesit de la parnaie. A primit bani pentru campanie si si-a luat masina si casa. Casa parinteasca a vandut-o iar parintii lui traiesc in chirie. Lumea trebuie sa stie toate detaliile despre acesti indivizi. Nu poti sa pui lupul paznic la oi. Cum sa pui primar un interlop care nenoroceste copii si da fete la produs? Este impotriva firii. Bolboasa la puscarie nu la primarie! In toata tara e prapad cu acest partid AUR. Au luat de pe strada toate aratarile si le-au dat putere pe mana. Mare grija cetateni din tot judetul si din tara....Nu zic ca astia de azi sunt mai buni, dar nici puscariasi si violatori nu au ce cauta in primarii.
13
1
Cum este seful de partid asa sunt si membrii, bagabonti tepari c***e. Nu numai la Sacele si la Corbu la fel
15
2
BEICA GHEORGHE INTEPRINDERE INDIVIDUALA/Beica George țepar de mobilă. Ia avansuri și se face nevăzut, nu mai răspunde la telefoane, nu mai vezi nici banii și nici mobila, sau aplică și metoda răspunde la telefon, dar minte și te amână până dispare de tot. Feriți-vă de el, țepar de meserie, folosește modul acesta de operare de ani de zile. Locul lui e în pușcărie și să dea banii furați înapoi la oameni, dar poliția mereu l-a bătut pe umeri.
12
1
Cum vrei tu ajungi primar repar bătăuș de femei să văd în cat timp o vei face pe luci sac de box
15
3
Of, partid de violenți, batausi de femei sau dragastosi pana la violuri printre tineri. După chipul lui simeon- te violez, scroafo.... vot mințit pentru păcălici platitori
21
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436