REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Connect-R a ajuns la epuizare, artistul a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor

Connect-R a ajuns la epuizare, artistul a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor

Valentina CAMARA 31 decembrie 2022 | 00:00 446

Revenirea pe scenă, după pandemie, și-a spus cuvântul în cazul lui Connect-R. După o perioadă încărcată, în care a avut de onorat multe evenimente, artistul a ajuns să se confrunte cu probleme de sănătate.

Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor la rinichi

Sfârșitul pandemiei a reprezentat pentru Connect-R, dar și pentru colegii lui de breaslă, cel mai așteptat moment.

Cântărețul  s-a bucurat de revenirea pe scenă și de întâlnirea cu publicul, dar munca în exces a început să-și pună amprenta asupra stării lui de sănătate.

Connect-R mărturisește că ultimul an nu a fost deloc ușor pentru el, și asta pentru că oboseala acumulată i-a cauzat probleme serioase la rinichi: "A fost poate unul dintre cei mai grei ani ai mei.

Am muncit foarte mult. Din cauza concertelor foarte multe, am avut și ceva probleme de sănătate. Mai precis, probleme cu rinichiul drept. Înainte de pandemie, s-au amânat multe joburi și odată cu revenirea la libertate s-au cumulat concertele(...). Acum sunt bine.", a povestit Connect-R.

Connect-R își lansează fiica în muzică

Chiar dacă a întâmpinat unele probleme din cauza suprasolicitării în plan profesional, Connect-R  mărturisește că nu are de gând să ia o pauză de la muzică. Artistul are planuri mari pentru 2023, mai ales că fiica lui, Maya, se pregătește să își lanseze prima ei piesă: "Am foarte multe proiecte pentru anul 2023. Lansez un album nou, se lansează o piesă de-a Mayei. Dar nu putem da prea multe din casă. Cu siguranță vom cânta și amândoi (n.r. el cu Maya). Maya e poate chiar mai talentată decât noi, la pian are rezultate extraordinare.", a mai spus Connect-R, pentru sursa citată, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un r**m care a stricat o blonda si a iesit o m*****a!A fugit saraca Misha dar a ramas cu r***i in palmares!
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677