REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Connect-R, dezvăluiri emoționante părinții săi: „Mama este pragmatismul întruchipat. Tata este un copil”

Connect-R, dezvăluiri emoționante părinții săi: „Mama este pragmatismul întruchipat. Tata este un copil”

A.F. 24 iunie 2024 | 00:00 118

Connect-R (42 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În cadrul unui interviu, cântărețul a vorbit despre părinții săi, pe care susține că îi divinizează și nu se sfiește să recunoască că provine dintr-o familie săracă.

 Connect-R, dezvaluiri emotionante parintii sai: „Mama este pragmatismul intruchipat. Tata este un copil”Connect-R

„Mama este pragmatismul întruchipat (...) Tata este un copil”

Connect-R își divinizează părinții, iar asta o spune chiar el, dar se poate vedea și din tatuajul pe care acesta îl poartă pe unul dintre brațe. Aurel și Rodica Mihalache au muncit cu sudoare pentru a-i asigura traiul fiului lor și au rămas necunoscuți, chiar și după ce acesta a devenit celebru.

Rareori au acceptat să apară în lumina reflectoarelor, iar atunci când au apărut, oamenii i-au apreciat pentru carisma lor. În cadrul podcastului găzduit de Mihai Bobonete, Connect-R a vorbit cu emoție despre cei care i-au dat viață.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella.

Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare.

Eu n-am cum să uit asta cât oi trăi. Stăteam în Piața Domenii, o casă naționalizată. Se ceartă ei pe teme din astea că nu sunt bani de mâncare. La un moment dat, stăteam noi toți la televizor, toată familia ne uitam și, la un moment dat, tata dispare.

Nu s-a auzit nici ușa. Mama mă întreabă unde e tata. Eu nu știam, că auzeam ușa dacă pleca undeva. La un moment dat, mama își aruncă ochii sus și era cocoțat sus pe sobă. O sobă mare de teracotă. Pe mama o pufnește râsul. Căuta să rupă momentul. Acum, că ai râs, nu mai ai voie să îmi reproșezi lucruri, gata!”, a mărturisit Connect-R în cadrul podcastului.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă”

Artistul a recunoscut că familia sa a fost săracă dintotdeauna, iar mama lui lucrează și acum ca vânzătoare de ziare la o tarabă. Tatăl lui a fost artist, drept pentru care nu mai este nevoie să ne întrebăm de unde a moștenit Connect-R talentul muzical.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, spunea cântărețul într-o emisiune TV.

„Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți”

Pe de altă parte, Connect-R a recunoscut că a avut zile în copilărie, când nu a avut nici măcar ce pune pe masă. Și chiar dacă acum se bucură de faimă și succes, cântărețul nu va uita asta niciodată. 

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Franț! Gata, fericire pe mine!”, a povestit el pe rețelele de socializare, la un moment dat, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510