REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Connect-R, în depresie după nașterea fiicei sale

Connect-R, în depresie după nașterea fiicei sale

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 00:00 490

Connect-R a trecut prin momente dificile în viață, într-una dintre cele mai speciale perioade. Artistul a fost în depresie atunci când fiica lui s-a născut și i-a fost greu să se obișnuiască cu ideea că are nevoie de ajutor. Ulterior, a reușit să își găsească refugiul și să treacă peste greutățile sufletului.

Connect-R, in depresie dupa nasterea fiicei sale

Nașterea fiicei lui a fost atât un moment special, cât și un motiv de depresie și îngrijorare. Connect-R și-a descoperit slăbiciunile pe care nu știa că le are, însă nu a reușit să le facă față. Astfel, s-a confruntat cu stări depresive. În cele din urmă, a reușit să se vindece cu o alternativă la care apelează multă lume, iar acum știe să trăiască cu aceste slăbiciuni.

Connect-R a intrat în depresie când fetița lui s-a născut

Connect-R și Misha au o fetiță superbă, pe nume Maia. Venirea ei pe lume i-a bucurat foarte mult, însă problemele pentru Connect-R au început abia când copilul s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate. Chiar dacă nu erau grave, pe el îl afectau atât de tare încât a spus că devenea slab și se simțea neputincios.

Din acest motiv, artistul a fost curprins de stări de depresie și supărare, din care a reușit să iasă cu greu. De asemenea, este de părere că depresia nu poate să fie vindecată, ci oamenii învață să trăiască cu această problemă. Lucrurile au reușit să revină la normal, pentru că a spus că acum este imun în fața acestor lucruri.

”Am avut vreo câțiva ani de depresie, pornită de la faptul că am devenit foarte vulnerabil o dată cu nașterea fiicei mele. Când s-a îmbolnăvit ea, am avut nesiguranța aceasta în legătură cu ce i se poate întâmpla. Atât de vulnerabil sunt?” Dacă i se întâmplă ceva copilului, eu nu mai sunt în stare de nimic?! Nu mai eram în stare să fac nimic.”, a mărturisit Connect-R. în podcastul La Fileu.

Unde și-a găsit artistul refugiul

Lucrurile au început să se îndrepte dreptat, iar spiritualitatea l-a ajutat să își regăsească puterea. De asemenea, depresia a fost cea care l-a ajutat să își descopere pasiunea pentru această latură spirituală și divină, care i-a schimbat și perspectiva asupra vieții.

De atunci, Connect-R și-a schimbat părerile, perspectivele și felul în care vede lucrurile din jurul său. De asemenea, a spus că faptul că s-a apropiat de Dumnezeu l-a ajutat în toate lucrurile pe care le-a făcut ulterior, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu tziggan cazut in depresie n-am mai vazut .Poate p*****a a cazut in depresie .
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303