REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Connect-R își îndeamnă fanii să se apropie de Dumnezeu

Connect-R își îndeamnă fanii să se apropie de Dumnezeu

Valentina CAMARA 30 martie 2023 | 00:00 341

Viața lui Connect-R s-a schimbat după ce s-a apropiat de Dumnezeu. El a reușit să găsească fericirea în cele mai mici gesturi, iar acum, îi sfătuiește și pe ceilalți să-i urmeze calea.

Connect-R isi indeamna fanii sa se apropie de Dumnezeu

Connect-R a trecut printr-o schimbare uriașă, odată ce s-a apropiat de Dumnezeu. El a reușit să aibă parte de multe experiențe în viață, astfel ajungând să lase toate tentațiile deoparte.

Connect-R, îndemn pentru fanii săi

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar apropierea de Dumnezeu i-a schimbat viața radical. El a lăsat deoparte tentațiile care îl țineau departe de descoperirea de sine, iar acum, este o altă persoană.

Artistul le-a transmis fanilor săi un mesaj important cu privire la credință. El îi îndeamnă pe toți să iasă din „acvariul” vieții lor și să meargă mai departe, pentru căutare de sine și să intre în spiritualitate, unde, totul se va schimba. De multe ori, Connect-R a spus cât de importantă a fost credința pentru a reveni pe făgașul normal în viața sa, iar acum, vrea ca toată lumea să cunoască această stare de bine.

”Și credința este ușor limitată ca și termen. Aș îndemna lumea să iasă din ceea ce eu numesc acvariu, adică religie și să intre în spiritualitate”Dezlipiți de mine nu veți face nimic”, asta scrie în Scriptură și, vorbeam cu un prieten, l-am întrebat cum vede el sfințenia și mi-a zis că nu e nimic altceva decât bunătatea din dragoste. Cât de frumos”, a spus Connect-R la Antena Stars.

”Eu îl văd zilnic”

Connect-R s-a apropiat atât de multe de Dumnezeu și reușește să vadă multe dintre „lucrările” sale, aici, pe pământ. Artistul a scris, pe rețelele de socializare că natura este cea mai concretă formă a lui Dumnezeu.

 ”Mulți vorbesc despre Dumnezeu din cărți! Eu personal îl văd zilnic în fața mea! Natura, deocamdată e cea mai concretă formă a lui Dumnezeu”, a scris Connect-R pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303