REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Connect-R sare în apărarea Deliei, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

Connect-R sare în apărarea Deliei, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

A.F. 16 septembrie 2023 | 00:00 1002

Delia Matache dă dovadă mereu că în ciuda faptului că este un artist apreciat la rang înalt, este și un spirit liber de anumite prejudecăți, dar și o femeie atentă să nu depășească prea multe kilogramele de pe cântar. Se postează în ipostaze HOT, reușind să atragă atât apreciere, cât și critică. În ajutorul ei vine Connect-R, colegul său de breaslă, care are ceva de spus „păcătoșilor” care nu mai pot de grija ei. 

Connect-R sare in apararea Deliei, dupa ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere: „Pacatosii judeca alti pacatosi”Connect-R și Delia Matache, foto: Colaj Click!

Cântăreața nu ezită ori de câte ori are ocazia să-și etaleze trupul de zeiță lucrat la sală, mai ales când se află în vacanțe exotice, unde prinde cadre perfecte pentru poze. Una dintre cele mai recente postări ale sale o înfățișează cu posteriorul la vedere, imagini suficiente pentru a-și pune fanii în cap. 

Connect-R, mesaj neașteptat pentru cei care îi critică pe semenii lor 

În secțiunea de comentarii, ne sare în ochi mesajul pe care Connect-R l-a transmis tuturor păcătoșilor care îi judecă alte persoane: „Păcătoșii judecă alți păcătoși, pentru că păcătuiesc diferit!”.

În timp ce Connect-R încerca să-i aducă pe cârcotași cu picioarele pe Pământ și să le reamintească de faptul că nimeni nu-i fără de păcat, aceștia au făcut ce au știut mai bine și au continuat să-i dea Deliei lecții de moralitate și să o critice în cel mai crud mod: 

Connect-R sare in apararea Deliei, dupa ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere: „Pacatosii judeca alti pacatosi”

„Din păcate nimic natural, ca și la Loredana Groza, care în tinerețe avea sânii lăsați. Și acum, la 50 sau cât o avea, are și sânii și fesele tunate! Hai să fim serioși! Există saloane de remodelare corporală, doar să te țină portofelul!”. „Ți-ai pierdut demult decența și bunul simț... 40 de ani și degeaba”,

Delia a rostit de 25 de ori cuvântul obscen al lui Gheboasă care a inflamat internetul, după amenda Jandarmeriei
Vedete românești

„Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă!…Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”, „Ce să înțelegem? Că ne arăți cu... ul ca să te dai mare, sau ai neuronii prea prăjiți? Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”, „Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi, să îți arăți și cu... ul!”, au fost doar o parte dintre comentariile la adresa Deliei Matache, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O zdreanță si o c****a.nu am citit articolul ca nu ma intereseaza.mooie cu kkt la toti
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768