REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Consilierii de la Eforie, convocaţi în şedinţă

Consilierii de la Eforie, convocaţi în şedinţă

Replica API 22 septembrie 2018 | 00:47 672

Consilierii locali din Eforie au fost convocaţi în şedinţă, în data de 27 septembrie, pe ordinea de zi figurând, printre altele, validarea unui nou consilier local. Este vorba despre Antonio Tudor (PNL).

Amintim că, de 4 luni, CL Eforie funcţionează cun un consilier de la PNL în minus, asta după ce Florin Coja a demisionat. Liberalul Coja a preluat în schimb conducerea EfoUrban, societatea administraţiei locale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest tanar consilier este pus ca sa-i voteze toate prostiile acestui primar si este proteajatul lui costin a. proiecte pentru binele orasului nu vedem...cat despre consilierii nu am ce sa zic deoarece nu am vazut nimic notabil sa faca decat sa voteze toate neregulile acestui primar...data viitoare locuitorii trebuie sa deschida bine ochii la ce voteaza...
0
0
Avem o administratie rusinoasa: un primar drogat si curvar hot care a luat nevasta altuia cu copil, un viceprimar betiv, balbait si analfabet si consilieri compromisi care fac jocul astora 2 Fasole un scandalagiu care i-a bataie si de la femei, Negrici si Abdula care si-au luat spatii comerciale, Samson care si-a luat terenul pe care-l visa de pe vremea lui Brailoiu,Mincea latratoarea care a beneficiat de " relatii" ptr a-si aranja serviciul fie-sii,Tode fricoasa care e amenintata ca o da afara din serviciu daca nu voteaza cum vrea drogatu',Parveasca care si-a facut cel mai tare treaba !
3
0
Investitiile de langa Liceul Carmen Silva cand demareaza? Acolo cica va fi centrul Eforiei, in zona de dupa liceu
3
1
In Eforie Nord toate trotuarele sunt distruse si primarul acesta nu a facut nimic ! Putea sa reabiliteze trotuarele cu fonduri europene, dar a fost lenes si nu l-a interesat deloc, decat lacul belona unde a cumparat tot terenul deja si acum vrea sa-l amenajeze ca sa-i creasca valoarea proprietatilor. Trotuarele in Eforie Nord sunt distruse si primarul este absent asa cum a si fost de fapt de 8 ani .
4
0
Baga electricitate in Proiect 12 escrocule care esti!
7
1
eforiile arata dezastruos trotuare pline de gropiu o gramada de potai jegarite care vor deveni foarte agresive in curand ca nu mai au de mancare ,boscheti plini de gunoaie fatade oribile noroc ,ca vara sunt turisti i poporului care acopera mizeriile dar cum vine septembrie se vede tot .Este dezolant ca nu a fost nici un primar mai acatarii care sa dea Eforiilor sclipirea macar din epoca comunista .Cei care se ocupa de gestiunea statiunilor Eforie sunt NULI
7
0
un primar de tot rahatul, si consilieri care sunt cu el o sleapca de hoti.
9
2
Dar intreabate tu,autor al acestui articol,daca in 4 luni labagii astia adormiti s-au intrunit vreodata cu folos...la Eforie doar se vorbeste ca ne apucam de treaba,realitatea consta intr-un somn prelungit,cel putin cand vine timpul interesului public...PS: primare trage ba iluminat public in proiect 12 eforie sud
13
0
Toti consilierii sunt compromisi! Primarul le-a oferit servicii ,iar el beneficiaza de confort si liniste la furat bani publici ,pe contracte preferentiale.A pus-o pe scroafa de Veorica la visterie si hoata aia a furat cu Brailoiu si acum fura cu drogatul asta!Cand o sa aiba si Eforia asta un primar ca lumea? Intreaba turistii , vara!
11
0
Un copil care o sa ii voteze toate prostiile primarului....
5
2
Catanil nedelea sau mai bine spus ghenea suge pula
10
2
hotii la puscarie
8
6
hotiiiiii, rusine
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510